KÄMP CELEBRATIONS - YHTEISET HETKET KÄMPISSÄ


Kesäinen Helsinki kukoistaa ja valo kutsuu Pohjolan pääkaupunkiin viettämään unohtumattomia hetkiä. Hotel Kämp on tarjonnut vierailleen kodin Helsingin kauneimmille kokemuksille jo vuodesta 1887 lähtien. 

Juhli jälleennäkemistä ja kesää Hotel Kämpissä. Yhteiset unohtumattomat elämykset Kämpissä jäävät ikuisesti mieleen ja sydämeen. Yhdistä ylellinen yöpyminen sinulle sopivaan elämykseen ja nauti Helsingin hienoimmista hetkistä.

Virkistynyt olo, rentoutunut keho ja onnellinen mieli: antaudu kesäisen Helsingin vieteltäväksi ja vietä unelmiesi lähiloma Hotel Kämpissä. Lämpimästi tervetuloa.

Kesän kohokohdan kruunaa yöpyminen Kämpissä. Pitkät yöt ja hitaat aamut ovat parhaimmillaan ylellisen huoneen tai sviitin rauhassa vietettyinä. Ehkäpä rentouttava kylpy tai lukuhetki hiljaisuudesta nauttien? Kämpin huoneet ja sviitit marmorikylpyhuoneineen antavat yksinkertaisille hetkille enemmän. Kokemuksen kruunaa ylellinen hotelliaamiainen.

Kämp Staycations -elämykset antavat jokaiselle jotakin: Spa Retreat, Afternoon Tea Time & Kämp Dining sisältävät kaikki unohtumattomia elämyksiä Kämpissä. Valitse suosikkisi ja yövy ylellisyydessä.

Nyt sinullakin on mahdollisuus varata majoitus Kämp Collection Hotels -hotelleihin ystävä-hinnalla jopa -25 %. Ystävähintaisia varauksia voit tehdä 31.7.2021 asti, majoitusaika on 31.8.2021 asti.

Kämpissä voit yhtä aikaa tuntea hotellin ajattoman ylellisyyden rauhan ja tutustua Suomen vilkkaaseen kesäpääkaupunkiin. Ravintola Brasserie Kämpin terassi kutsuu nauttimaan herkullisista mauista Esplanadin maisemia ja kaupunkia ihastellen - Brasseriessa voit kokea esimerkiksi Kämpin kuuluisan iltapäiväteen.

 Ravintolan vieressä sijaitsee kaupungin kosmopoliittien kohtaamispaikkana tunnettu ikoninen, hiljattain uudistettu Kämpin Baari. Baarin ainutlaatuinen miljöö täydentyy laajalla valikoimalla hienoimpia juomia ja baarin kesäterassilla välittyy aito, kansainvälinen tunnelma.

Hotel Kämpin piknikillä voit nauttia kauniin kesäpäivän Esplanadin puistossa ja tilata Kämpin hienoimmat herkut piknikkassissa päivääsi ilostuttamaan. Piknikkassi sisältää on valmiiksi täytettyjä piknikkoreja kaikin mahdollisin herkuin, kuten esimerkiksi leikkeleitä, pikkusuolaista, salaattia, juustoa, hedelmiä ja leipiä, macarons, ihania jälkiruokia ja paljon muutaa herkullista. Voit tilata erikseen kassin mukana lehtikuohua tai kauniin kesäisen kimpun.

 Kämpin piknikin hinta on 99 €, kassin sisältö on suunniteltu on kahdelle henkilölle.

Kaupunkikierroksen jälkeen voit hengähtää ja rentoutua kaupungin kattojen yllä Kämp Spassa. Kämp Span hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä ylellinen spaosasto saunoineen palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Kämp Spa on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tarjoaa rentoutumisen ja hoitojen lisäksi hyvin varustellun Wellness-kuntosalin hotelliasiakkaille ja Kämp Club -jäsenille. 

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.