HOTEL KÄMP - LUKSUSHOTELLI HELSINGISSÄ

Luksushotelli Helsingin keskustassa

Koe historiallisen elegantti hotelli Helsingin keskustassa. Hotel Kämp on suomalaisen hotellitoiminnan todellinen kuuluisuus – se, jonka kaikki tuntevat ja jonka maine ja menestys herättävät ihailua ja ehkä myös hiukan kateutta. Hotel Kämp on kansainvälisten, laatutietoisten ja vaativien asiakkaiden valinta Helsingissä. Kämpissä yöpyminen ei liity ikään eikä ammattiin: kyse on elämäntavasta – Hotel Kämpissä asiakas odottaa saavansa aina parasta.

Hotel Kämp on seurannut Helsingin kasvua kansalliseksi ja eurooppalaiseksi pääkaupungiksi, ja samalla se on tarjonnut majapaikan suomalaisille taiteilijoille, valtaeliitille ja älymystölle. Hotellilla on värikäs historia. Helsingin kasvaessa ja kehittyessä myös Kämp on kasvanut ja laajentunut.

Historian havinaa Hotel Kämpissä

Hotellin vaiheikas ja arvokas historia määrittää edelleen Kämpin olemusta, mutta tarjoaa samalla myös modernia ylellisyyttä ja monipuolisia palveluita. Hotel Kämpissä halutaan säilyttää ne perinteiset ja ajattomat perusasiat, jotka kuuluvat tämän upean hotellin ja Helsingin historiaan, ja yhdistää ne nykypäivän ylelliseen majoittumiseen ja ravintolapalveluihin. Näin rikas kulttuuriperintö ja toiminnallisuus pysyvät tasapainossa. Ja asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hotellielämyksen.


Viiden tähden hotelli

Vaikka Suomessa ei virallisesti käytetäkään tähtiluokitusta, on kunnia-asiamme aina ollut tarjota asiakkaillemme viiden tähden hotellikokemus. Hotel Kämp tunnetaan luksustason laadusta ja ensiluokkaisesta palvelusta, jonka saa kokea meillä yöpyessään. Erittäin harva hotelli Suomessa saavuttaa saman viiden tähden hotellin tason.

Hotel Kämpissä on 179 ylellistä, korkeatasoisesti varusteltua huonetta, Deluxe-huoneista upeaan Mannerheim-sviittiin, jossa on tilaa peräti 258 m2. Lisäksi hotellissa on kymmenen kokoustilaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Niistä suosituin on legendaarinen Peilisali.

Hotel Kämpissä on ravintola Kämp Brasserie, josta avautuu kaunis näköala Esplanadin puistoon. Kämp Brasserie on erinomainen valinta nautinnollisiin hetkiin. Ympärivuorokautinen huonepalvelu ja concierge-asiakaspalvelu toteuttavat kaikki toiveesi. Jos saavut autolla, pysäköintipalvelumme huolehtii autosi pysäköinnistä. Matkatavarasi viedään luonnollisesti huoneeseen puolestasi.

Huomioithan, että Hotel Kämp on savuton hotelli. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla ulkotiloissa.


Kämp Spa toivottaa sinut tervetulleeksi rauhoittumaan hetkeksi arjen kiireiltä. Kokonaisvaltaiset, yksilölliset Kämp Spa -hoidot palauttavat ihon elinvoimaisuuden ja hemmottelevat sinua kokonaisvaltaisesti. Rentoudu upealla saunaosastollamme, jossa valittavanasi on eukalyptuksen tuoksuinen höyrysauna ja perinteinen suomalainen sauna. Lämmitetyillä divaaneilla lepäily viimeistelee unohtumattoman saunaelämyksen.

Tervetuloa viihtymään kanssamme. Vietä unohtumattomia hetkiä Hotel Kämpissä – sitä haluamme Sinulle tarjota.


Hotel Kämp - Hotelli Helsingissä

Hotel Kämp on yksi Helsingin arvostetuimmista ja historiallisista hotelleista. Se tarjoaa huippuluokan majoituksen ja palvelut. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, lähellä suosittuja nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja tarjoten mukavan ympäristön rentoutumiseen. Ravintolassa tarjoillaan laadukkaita ruokia ja juomia.

Lue lisää