Hotel Kämpin ylelliset huoneet

Klassinen eleganssi yhdistettynä ainutkertaiseen ylellisyyteen

Hotel Kämp on Suomen ensimmäinen viiden tähden hotelli Helsingin sydämessä, jossa voitte kokea historiallisen "Grand Hôtel” -tunnelman.

Tilavien huoneiden tyylikäs, historiallinen ja tunnelmallinen sisustus sekä huippuluokan mukavuudet takaavat viihtymisen Hotel Kämpissä. Vierailusi aikana voit nauttia Kämpin laadukkaista palveluista kuten ylellisestä vaahtokylvystä, jotka tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä.

Ylellisten sviittien romanttinen sisustus ja mahonkiset yksityiskohdat luovat ylelliset puitteet vierailullesi. Osasta sviittien ikkunoista avautuu näkymä Helsingin kauneimmalle kadulle, Etelä-Esplanadille, ja tilavat marmorikylpyhuoneet ovat Pohjoismaiden parhaimmistoa.

Kaikkiin huoneluokkiin sisältyy pääsy Kämp Spahan. Kämp Spa sijaitsee Hotel Kämpin kahdeksannessa kerroksessa ja on avoinna päivittäin. Spa on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin keidas, joka tarjoaa laajan valikoiman luonnonmukaisia hieronta-, kasvo- ja vartalohoitoja. Mieltä ja kehoa hemmottelevien hoitojen lisäksi Kämp Spasta löytyy kaksi saunaa: eucalyptus-höyrysauna sekä perinteinen suomalainen sauna. Kaikissa hoidoissa käytetään tehokkuudesta ja luonnonmukaisuudestaan tunnettuja ESPA-tuotteita. Kämp Spahan ja kuntosalille ovat tervetulleita yli 16 vuotiaat.

Varmistamme viihtyvyytesi lukuisten lisäpalvelujen avulla. Kysy myös huoneiden yhdistämisestä, liikuntarajoitteisille sopivista huoneista sekä allergiahuoneista.

Jäitkö kaipaamaan jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle täydellisen hotellielämyksen, ota rohkeasti yhteyttä:
+358 9 5840 9520 / sales@hotelkamp.com


Tervetuloa Hotel Kämpiin!


Sviitit


Sviittivieraamme nauttivat laajennetuista eduista, kuten pääsy yksinoikeudella Upper Loungeen ja valinnan mukaan veloitukseton buffetaamiainen tai huoneaamiainen. Executive-huoneissa ja sviiteissä on myös tyylikäs sisustus ja näkymät vilkkaalle kävelykadulle tai vehreälle Esplanadin puistolle.

Mannerheim-sviitti

Mannerheim-sviitti
179 - 258m2


LUE LISÄÄ
Executive-sviitti

Executive-sviitti
79-92m2


LUE LISÄÄ
Kämp-sviitti

Kämp-sviitti
55-75m2


LUE LISÄÄ
Junior Park -sviitti

Junior Park -sviitti
40-58m2


LUE LISÄÄ
Executive-huone

Executive-huone
37-39m2


LUE LISÄÄ

Huoneet

Premium Deluxe Twin

Premium Deluxe Twin
33-35m2


LUE LISÄÄ
Premium Deluxe

Premium Deluxe
33-35m2


LUE LISÄÄ
Deluxe Twin

Deluxe Twin
33-35m2


LUE LISÄÄ
Deluxe

Deluxe
33-35m2


LUE LISÄÄ