Juhla- ja kokoustilat Helsingissä

Hotel Kämp tarjoaa Helsingin ydinkeskustan upeimmat kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat sekä kokonaisvaltaiset palvelut ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellin ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö sekä viimeisintä teknologiaa edustava kokoustekniikka takaavat onnistuneen tapahtuman. Elegantit tilat luovat upeat puitteet myös yksityisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Tutustu Hotel Kämpin mahdollisuuksiin ja kysy lisää, autamme mielellämme: +358 9 5619 2701 (0,84 €/min + pvm/mpm) tai events@hotelkamp.com.

Hotel Kämpin 11 juhlatilaa on rakkaudella rakennettu unohtumattomia elämyksiä varten. Upeasti sisustetuissa kabineteissa ja suuremmissa juhlatioissa voit nauttia Kämpin keittiön mestareiden taidonnäytteistä ja huomaavaisesta palvelusta tunnelmallisessa miljöössä.


Hotel Kämp tarjoaa Helsingin ydinkeskustan hienoimmat palaveri-, kokous- ja konferenssitilat sekä viiden tähden kokouspalvelut tilaisuuksien järjestämiseen. Kahdenkeskisistä tapaamisista aina satojen henkilöiden verkostoitumistapahtumiin, Kämpin ylelliset kokoustilat ovat muunneltavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen hääjuhla historiallisessa Hotel Kämpissä, viiden tähden romanttisessa ympäristössä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus antaa teille mahdollisuuden nauttia täyspainoisesti teille tärkeästä päivästä vieraidenne kanssa.


Monipuoliset tilat luovat täydelliset puitteet unohtumattomien juhlien, kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Juhla- ja kokoustilat on nimetty tunnettujen suomalaisten merkkihenkilöiden mukaan. Kämpin legendaarinen Peilisali on ehdottomasti Helsingin upein paikka hääjuhlille tai gaalaillallisille.


Koko kerros täynnä tapahtumaa

Hotel Kämpin koko 2. kerros on tapahtumien koti - näet alla pohjapiirroksessa, kuinka tilat sijoittuvat kauniisti kerrokseen Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin välille.