Yhdistettävät huoneet

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella tai -käytävällä antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien. Alta löydät huoneet, jotka ovat mahdollista yhdistää keskenään joko väliovella tai -käytävällä.

Yhdistettävät huoneet Hotel Kämpissä:

  • Mannerheim-sviitti & Executive-sviitti
  • Executive-sviitti & Junior Park -sviitti
  • Junior Park -sviitti & Kämp-sviitti & Junior Park -sviitti
  • Kämp-sviitti & Junior Park -sviitti
  • Junior Park -sviitti & Executive-huone
  • Executive-huone & Executive-huone
  • Premium Deluxe & Premium Deluxe
  • Deluxe & Deluxe

Deluxe- ja Premium Deluxe -huonepareissa saatavilla toinen huone King size -vuoteella & toinen huone kahdella erillisellä Queen size -vuoteella tai kaksi huonetta King size -vuoteilla. Executive-huoneissa ja sviiteissä on King size -vuoteet.


Huoneet perheille ja ystäville

Kaikkiin huoneluokkiimme mahtuu kolme vierasta. Kolmen vieraan majoittuessa samassa huoneessa, järjestämme huoneeseen lisävuoteen. Kolmelle vieraalle voimme erityisesti suositella Executive-huoneita, uniikkeja sviittejä tai kahta yhdistettävää huonetta, jotta tilaa jää huoneeseen mukavasti. 

Neljälle vieraalle suosittelemme kahta yhdistettävää huonetta. Yhdistettävät huoneet tarjoavat mukavat vuoteet kaikille neljälle majoittujalle, kaksi kylpyhuonetta sekä enemmän yhteistä oleskelutilaa majoituksen ajaksi. Kämp- ja Executive-sviittiin mahtuu kaksi lisävuodetta, jolloin yksi sviitti on mahdollinen neljälle majoittujalle.

Yhdistettävään huonepariin mahtuu hyvin kuuden hengen seurue yöpymään, jos molemmissa huoneissa on yksi lisävuode. Suosittelemme valitsemaan isommalle seurueelle huonepariksi kaksi sviittiä. Isommalle seurueelle sviitit tarjoavat tilavan olohuoneen yhteiseen oleskeluun. Sviitissä on täten paremmin myös tilaa nauttia esimerkiksi huonepalvelun antimista, ja sviitissä oleilun kruunaavat kauniit maisemat Esplanadin puistoon päin. Voit tiedustella juuri teidän tarpeeseen sopivaa huonetta myyntipalvelustamme.


Yhdistettävien huoneiden varaukset sekä lisätietoja myyntipalvelustamme:

+358 (0) 9 5619 2701
sales@hotelkamp.com