Vastuullisuus

Helsingin hienoimpana hotellina emme usko vain hienoon pintaan, vaan arvotamme kaikessa toiminnassamme kokonaisvaltaista vastuullisuutta ja kestävyyttä. Yhdessä emoyhtiömme kanssa jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu enemmän kuin se, mitä meiltä odotetaan – vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

Hotel Kämpin tärkeimpiä WeCare-pilareita

Ihmiset ja monimuotoisuus

Kämpissä meille on tärkeää, että asiakkaidemme lisäksi myös jokainen työntekijämme kokee talomme lämmön ja vieraanvaraisuuden. Monimuotoisuutemme on rikkaus, joka näkyy kaikilla osastoillamme. Esimerkiksi tällä hetkellä noin sadan hengen henkilöstössämme on jopa yli 30 kansalaisuutta. Henkilöstömme jäsenet ovat samanarvoisia, ja noudatamme yhtenäisiä sääntöjä ja vastuita.

Laadukas ja vastuullinen ruoka

Tarjoamamme ruoka on laadukasta, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua. Ostamme ensisijaisesti luomu- ja lähituotteita, raaka-aineiden laadukkuus prioriteettinamme. Vastuullisuutta on myös raaka-aineiden ja annosten hyvä suunnittelu, jolla voimme vähentää hävikkiä. Huomioimme menuissamme myös erityisruokavaliot ja kerromme ruoan alkuperämaan, emmekä käytä punaisen listan raaka-aineita.

Vastuullinen ostaminen

Huolehdimme ihmisistä ja maapallostamme ostamalla vastuullisesti. Pidämme keskustelua yllä tavara- ja palvelutoimittajiemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta varmistamme, että he saavuttavat lupaamansa vastuullisuustoimenpiteet. Olemalla osa Nordic Hotels and Resorts -yhteisöä, myös koko konsernin yhteinen arvoketjumme nojaa vahvoihin eettisiin vaatimuksiin.

Vastuullinen hotellitoiminta

Tavoitteenamme on kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisempi hotellitoiminta. Pitkäjänteisellä työllämme olemme saavuttaneet kestävän matkailun Green Key -sertifikaatin ja kiinteistöllemme on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaatti. Käytännön toiminnassamme esimerkiksi seuraamme ja syvennämme ymmärrystä hävikistä ja teemme sen perusteella toimenpiteitä hävikin hallitsemiseksi, seuraamme ja vähennämme mahdollisuuksien mukaan sähkön ja veden kulutusta, lajittelemme jätteet kiinteistön jäteastioiden mukaisesti, sekä minimoimme paperin ja kertakäyttötuotteiden kulutusta.

Hotel Kämp on saanut Sustainability Leader tunnustuksen The Leading Hotels of the World -järjestön toimesta. Tämä tunnustus auttaa tunnistamaan Sustainability Leader -jäsenet Leading Hotels -hotelleista, jotka ovat saaneet sertifioinnin standardien mukaisesti, jotka ovat linjassa Global Sustainable Tourism Councilin kriteerien kanssa. Se toimii todisteena sitoutumisestamme yhteisöön, kulttuuriin ja ympäristövastuuseen. Lisätietoja tästä ohjelmasta löydät klikkaamalla tästä.


Yhteisöllisyys

Kämp on osa Helsingin rikasta historiaa ja kulttuuria, ja autamme pitämään naapurustoamme elävänä ja houkuttelevana. Yhteistyömme arvokasta työtä tekevien organisaatioiden, kuten HelsinkiMissio, Hope ja We 4 You, on meille tärkeää. Liputamme ylpeästi Priden kunniaksi ja olemme avoimia myös uusille yhteistyömahdollisuuksille toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme.WeCare yhtiössämme

Työmme vastuullisuuden eteen Hotel Kämpissä ei ole valmis, ja tavoitteenamme on jatkuva kehitys WeCare–vastuualueellaimme. Osana Strawberry -ketjua kehitämme toimintaamme samalla kun rakennamme vastuullisempaa matkailualaa yhdessä.