Helsingin ravintolat – Kämpin klassikot

Helsinkiläisen Hotel Kämpin ylellinen ravintolakokonaisuus tarjoaa monipuolisia kulinaristisia elämyksiä aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä. Brasseriesta ylelliseen hotelliaamiaiseen ja ikoniseen Kämpin Baariin - Kämpin ravintoloissa pääset aina nauttimaan kulinaristisen elämyksen. Tarjolla on myös vuorokauden ympäri huonepalvelumenu sekä take away-annokset noudettuna hotellilta tai kotiinkuljetuksella. Lämpimästi tervetuloa.


Aamiainen

Herkullinen ja monipuolinen aamiaisemme tarjoillaan Brasserie Kämpissä: ma-pe klo 6.30–10.00 ja la-su klo 7.00–11.00.


BRASSERIE KÄMP

Ranskalaisen keittiön inspiroima raikkaan moderni brasserie, joka tarjoaa aina sesongin parhaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa.


KÄMP BAR

Tunnelmallinen ja historiallinen Kämpin Baari on uudistettu ja uudessa loistossaan, klassinen cocktailbaari parhaimmillaan. Kokeneet baarimestarit tarjoilevat ammattitaidolla sekä klassiset drinkit että parhaimmat viinit laajan viinikellarin valikoimasta.


Hotel Kämpin ravintolatarjonta

Vuodesta 1887 lähtien toiminut Hotel Kämp tulvii historiallista tunnelmaa, tarjoten majoitusta vaativimpaankin makuun. Viiden tähden hulppeassa hotellissa voit majoittua erilaisiin viihtyisiin Deluxe-huoneisiin tai ylellisiin sviitteihin, joissa riittää sekä tilaa että tunnelmaa.

Lue lisää