Kämp Staycations Helsingin keskustassa

Hei nautiskelija! 

Helsingin hienoimmat hetket koet Hotel Kämpissä, tuhansien tarinoiden ja lukemattomien elämysten kodissa. Antaudu hemmottelulle ja tule yksin, kaksin tai yhdessä elämäsi staycationille Esplanadin historialliseen hotelliin. Kaikkiin Kämp Staycations -elämyksiin sisältyy tilavan huoneen tai sviitin rauha, pääsy Kämp Span sauna- ja kuntosaliosastoille ja paljon muuta.

Voit valita sopivan Kämp Staycations -elämyksen alta tai suunnitella myyntipalvelumme kanssa oman Kämp-elämyksesi: 09 5619 2701 / sales@hotelkamp.com.


KÄMP STAYCATIONS: YHTEISTÄ HEMMOTTELUA

Kämpissä voitte unohtaa arjen ja antautua hemmottelulle yhdessä kaksin tai koko yhteisön kanssa. Kämpissä voitte heittäytyä elämyksiin ja nauttia unohtumattomista hetkistä yhdessä. Huoneissa on tilaa viettää aikaa ja nauttia kiireettömyydestä, Kämp huolehtii kaikesta puolestanne. Elämyksiin suosittelemme jokaiselle jotain, pientä yhteistä hemmottelua. Tilavat huoneet ja sviitit, ylelliset yöunet, kenties spahoidot ja sauna? Tai illallinen terassilla Esplanadin maisemia ihaillen, vai sittenkin ihastuttava iltapäivätee? Elämysten Kämp tarjoaa yhteisiä hetkiä ja aikaa vain olla ja nauttia toistenne seurasta.

SPA RETREAT

Spa Retreat -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, ylellisen 25min hieronnan Kämp Spassa, pääsyn spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiainen ravintolassa.

AFTERNOON TEA TIME

Afternoon Tea Time -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, ihastuttavan Kämpin klassisen iltapäiväteen katettuna oman huoneen rauhaan, pääsyn spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiaisen ravintolassa.

Kämp Dining -elämys

Kämp Dining -elämys sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, makumatkan ravintola Brasserie Kämpin sesongin herkkuihin ranskalaisella vivahteella kolmen ruokalajin illallisella, pääsyn spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiainen ravintolassa.

KÄMP STAYCATIONS: PERHELOMA KÄMPISSÄ

Ylellisyyttä on perheen yhteinen retki ja unohtumaton hetki - Kämp tarjoaa Helsingin keskustassa hotellielämyksen koko perheelle. Viiden tähden palveluista ja Kämpin tilavista hotellihuoneista nauttivat kaikki ikään katsomatta, viihtyvyyttä vauhdittavat Chromecast-suoratoistojärjestelmä ja kylpyhetki ankan seurassa. Myös lemmikit ovat tervetulleita viettämään perhelomaa Kämppiin.

FAMILY GETAWAY

Family Getaway -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, Chromecast-suoratoistopalvelun ja marmorikylpyhuoneen kylpyankkoineen perheen pienimpien viihtymiseen sekä runsaan hotelliaamiainen Brasserie Kämp- ravintolassa. Lapsille (alle 18v) varattu huone puoleen hintaan sekä alle 12-vuotiaiden lasten ruokailu veloituksetta ravintolassa.

KÄMP STAYCATIONS: SVIITTI SOPII KAIKILLE

Kämpin 15 uniikkia sviittiä kutsuvat kokemaan unohtumattoman staycation-elämyksen. Voit korottaa minkä vain paketin sviittiluokkaan - vain taivas on rajana! Tai Kämpin tapauksessa upea Mannerheim-sviitti, Suomen suurin ja mahtavin hotellielämys. 

JUNIOR-SVIITTI

Kämpin Junior-sviitin romanttinen sisustus ja mahonkiset yksityiskohdat luovat lämpimän ja juhlavan tunnelman. Tilavassa sviitissä on erillinen makuualkovi, oleskelutila ja marmorinen kylpyhuone. Sviittiin sisältyy lisäksi herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta.

KÄMP-SVIITTI

Kämp-sviitti on tilava ja kaunis sviitti, jossa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Sviitin ilme huokuu hotellin alkuperäistä ilmettä 1800-luvun loppupuolelta. Kämp-sviitissä on joko oma terassi sisäpihalle tai näkymä kaupunkiin tai puistoon. Sviittiin sisältyy lisäksi herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta.

EXECUTIVE-SVIITTI

Upeassa Executive-sviitissä on erillinen makuuhuone ja oleskelutila, toisessa Executive-sviiteistä on lisäksi oma sauna. Makuuhuoneen romanttinen sisustus ja tilava olohuone tekevät elämyksestä ainutlaatuisen ylellisen, kokonaisuuden kruunaa kaunis marmorikylpyhuone ja kaunis maisema Esplanadi-puistoon.

MANNERHEIM-SVIITTI

Marsalkka Mannerheimin mukaan nimetty upea sviitti on Hotel Kämpin ylpeys. Hotellin ylellisimmässä sviitissä on isot oleskelutilat ja laajimmillaan se koostuu kahdesta suuresta makuuhuoneesta, kahdesta olohuoneesta, erillisestä ruokailutilasta, työhuoneesta ja sauna-kylpytiloista. Sviitin sisustus ja värimaailma huokuvat arvokasta eleganssia, näkymä sviitistä avautuu kokonaisuudessaan Esplanadin puistoon päin jopa kahdelta parvekkeelta. Sviitissä yöpyjät pääsevät lisäksi nauttimaan eksklusiivisista palveluista, kuten sviittiesittely tervetulojuomineen, ilta-cocktailit & hors d'oeuvres sekä herkullinen Kämp Executive Suite -huoneaamiainen samppanjalla.

SUUNNITELLAAN UNELMIESI STAYCATION YHDESSÄ

Jäitkö kaipaamaan jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle täydellisen loman, ota rohkeasti yhteyttä: 09 5619 2701 / sales@hotelkamp.com.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Strawberryltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Helsinki Staycation Kämp Hotellissa