Kämp Staycations Helsingin keskustassa

Hei nautiskelija!

Helsingin hienoimmat hetket koet Hotel Kämpissä, tuhansien tarinoiden ja lukemattomien elämysten kodissa. Antaudu hemmottelulle ja tule yksin, kaksin tai yhdessä elämäsi staycationille Esplanadin historialliseen hotelliin. Kaikkiin Kämp Staycations -elämyksiin sisältyy tilavan huoneen tai sviitin rauha, pääsy Kämp Span sauna- ja kuntosaliosastoille ja paljon muuta.

Voit valita sopivan Kämp Staycations -elämyksen alta tai suunnitella myyntipalvelumme kanssa oman Kämp-elämyksesi: 09 5619 2701 / sales@hotelkamp.com.


KÄMP STAYCATIONS: YHTEISTÄ HEMMOTTELUA

Kämpissä voitte unohtaa arjen ja antautua hemmottelulle yhdessä kaksin tai koko yhteisön kanssa. Kämpissä voitte heittäytyä elämyksiin ja nauttia unohtumattomista hetkistä yhdessä. Huoneissa on tilaa viettää aikaa ja nauttia kiireettömyydestä, Kämp huolehtii kaikesta puolestanne. Elämyksiin suosittelemme jokaiselle jotain, pientä yhteistä hemmottelua. Tilavat huoneet ja sviitit, ylelliset yöunet, kenties spahoidot ja sauna? Tai illallinen terassilla Esplanadin maisemia ihaillen, vai sittenkin ihastuttava iltapäivätee? Elämysten Kämp tarjoaa yhteisiä hetkiä ja aikaa vain olla ja nauttia toistenne seurasta.

Spa Retreat -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, ylellisen 25min hieronnan Kämp Spassa, pääsyn spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiainen ravintolassa.

Kämpin iltapäivätee on ihastuttava perinne täynnä hienoimpia Kämpin keittiön makuja arvokkaan grand hôtelin tunnelman kera. Afternoon Tea Time -elämys Kämpissä sisältää ylellisen yöpymisen lisäksi klassisen iltapäiväteen Brasserie Kämpissä.

Herkulliseen Kämp Dining -elämyspakettiin kuuluu ylellisen yöpymisen lisäksi kolmen ruokalajin illallinen Brasserie Kämp -ravintolassa Esplanadin maisemia ihaillen.

Vietä hääyö tai romanttinen viikonloppu kahden Helsingissä: Kämpin Rakkauden taikaa -majoituspaketti sisältää reseptin unohtumattomiin hetkiin pariskunnille niin hääyöksi, merkkipäivinä kuin luksuksena arjen keskellä.

KÄMP STAYCATIONS: PERHELOMA KÄMPISSÄ

Ylellisyyttä on perheen yhteinen retki ja unohtumaton hetki - Kämp tarjoaa Helsingin keskustassa hotellielämyksen koko perheelle. Viiden tähden palveluista ja Kämpin tilavista hotellihuoneista nauttivat kaikki ikään katsomatta, viihtyvyyttä vauhdittavat Chromecast-suoratoistojärjestelmä ja kylpyhetki ankan seurassa. Myös lemmikit ovat tervetulleita viettämään perhelomaa Kämppiin.

Family Getaway -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, Chromecast-suoratoistopalvelun ja marmorikylpyhuoneen kylpyankkoineen perheen pienimpien viihtymiseen sekä runsaan hotelliaamiainen Brasserie Kämp- ravintolassa. Lapsille (alle 18v) varattu huone puoleen hintaan sekä alle 12-vuotiaiden lasten ruokailu veloituksetta ravintolassa.

KÄMP STAYCATIONS: SVIITTI SOPII KAIKILLE

Kämpin 15 uniikkia sviittiä kutsuvat kokemaan unohtumattoman staycation-elämyksen. Voit korottaa minkä vain paketin sviittiluokkaan - vain taivas on rajana! Tai Kämpin tapauksessa upea Mannerheim-sviitti, Suomen suurin ja mahtavin hotellielämys.

Kämpin ylimmissä kerroksissa sijaitsevien Junior Park sviittien romanttinen sisustus ja mahonkiset yksityiskohdat luovat juhlavan tunnelman ja maisemat yli Esplanadin puiston ovat huikeat. Huoneista löytyy marmorikylpyhuoneet, joissa on erillinen suihku ja kylpyamme.

Kämp-sviittien ilme huokuu hotellin alkuperäistä ilmettä 1800-luvun loppupuolelta. Sviiteissä on terassi sisäpihalle tai näkymä kaupunkiin tai puistoon. Makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi Kämp-sviitissä on tilava marmorikylpyhuone ammeineen ja osassa huoneista terassi sisäpihalle.

Ylellisissä ja tilavissa sviiteissä on erillinen olo- ja makuuhuone sekä yhdessä sviiteistä oma sauna. Makuuhuoneen romanttinen sisustus ja kaunis olohuone tekevät vierailusta ainutlaatuisen elämyksen.

Hotellin ylellisin ja koko Suomen suurin sviitti on 179–258 m2 loistelias huoneisto, joka käsittää suuren makuuhuoneen lisäksi erillisen työhuoneen, viihtyisän olohuoneen ja ruokailutilan sekä ylellisen sauna- ja kylpyosaston.

SUUNNITELLAAN UNELMIESI STAYCATION YHDESSÄ

Jäitkö kaipaamaan jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle täydellisen loman, ota rohkeasti yhteyttä: 09 5619 2701 / sales@hotelkamp.com.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.