Kämp Suites – Helsingin hienoin sviittielämys

Sviitissä ylellisyys saa uuden merkityksen. 

Hotel Kämpin sviittivieraana nautit Helsingin hienoimmat hetket eleganssin sydämessä. Antaudu siis hemmottelulle ja koe sviittielämys Esplanadin historiallisessa grand hôtel Kämpissä. 

ELÄMÄSI ELÄMYS SVIITISSÄ


Kämpin sviittivieraana nautit ylellisen elämyksen kauniin Esplanadin puiston katveessa. Pikkolon ohjatessa sinut yhteen uniikeista sviiteistämme sinua odottavat tuoksuvat kukat ja suurista ikkunoista tulviva valo. Huikea huonekorkeus, arvokas sisustus, kaunis marmorikylpyhuone sekä muut sviittien ainutlaatuiset yksityiskohdat varmistavat viihtyvyytesi. Sviittien tasokas varustelu on osa ylellisyyttä: upea sänky, laaja tyyny- ja peittovalikoima, pehmeät tossut ja kylpytakit, laadukkaat ESPA-kylpytuotteet sekä modernit ratkaisut, kuten matkapuhelimen latausasema ja Chromecast, luovat elämyksen omassa luokassaan.

Sviittivieraanamme voit valita runsaan aamiaisen joko ravintolassa buffet-tyyliin tai sviitin rauhassa huonepalvelusta tilattuna. Kämpin aamiaisella kohtaavat klassiset annokset ja kotimaiset erikoisuudet, Kämp Signature-tuotteiden viimeistellessä kokonaisuuden. Voit lisätä luksusta aamiaiselle esimerkiksi kaviaarilla tai samppanjalla, tilattavissa erikseen.


KOROTETTU SVIITTIELÄMYS


Sviittivieraana voit räätälöidä elämyksesi juuri sinulle sopivaksi. Tilaa lisähintaan vaikkapa klassisen yhdistelmä samppanjaa ja mansikoita, hemmottelevan vaahtokylvyn tai merkkipäivän kunniaksi erityisen kukkakimpun ja kakkua. Lämmöllä suosittelemme nauttimaan halutessasi myös iltapäiväteemme tai illallisen Ravintola Brasseriessa. Hotel Kämpin VIP-palveluiden ammattilaiset ovat myös käytössäsi, jos tarvitset esimerkiksi tavallista korkeampaa yksityisyyttä ja vaivattomuutta vierailuusi.

Voimmeko auttaa? Suunnittele unelmiesi sviittielämys myyntipalvelumme ammattilaisten avulla:
+358 (0) 9 5619 2701 / sales@hotelkamp.com

KOKO KÄMP KÄYTÖSSÄSI


Sviittivieraana voit rentoutua hotellin 8. kerroksessa Kämp Span saunaosastolla. Valittavanasi on perinteinen suomalainen sauna sekä höyrysauna. Lisämaksusta voit varata hemmottelevan hoidon tai hieronnan hoitolasta.

Lisäksi käytössäsi on Kämpin sviittivieraiden yksityinen olohuone, suosittu Upper Lounge. Tunnelmallinen, hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva lounge on varattu vain sviittivieraiden käyttöön. Voit lukea Upper Loungessa päivän lehden kahvin kera, tai nauttia iltapäivän juomatarjoiluista Esplanadi-maisemaa ihaillen. 

AMMATTINA TOIVEIDEN TOTEUTTAMINENKämpin sviittielämyksen kruunaa jo vuosisatoja vaalittu Kämpin palvelukulttuuri: ammattilaisemme vastaanotossa, huonepalvelussa, pikkolotiimissä ja kaikkialla Kämpissä ovat erikoistuneet toiveiden toteuttamiseen ja odotusten ylittämiseen. Meille kunnia-asia on varmistaa vieraidemme viihtyminen ja mahdollistaa unelmien vierailu Kämpissä – jokaista yksityiskohtaa myöten. Haluamme, että jokainen hetkesi on arvokas vierailusi alusta loppuun, siksi sviittivieraidemme hemmoteluun kuuluu esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa turndown-palvelu, jossa huoneesi laitetaan yökuntoon.

Myös Kämpin maankuulu Concierge-palvelu on monelle syy viihtyä Kämpissä, sillä mikään toive ei ole meille liian suuri tai pieni toteutettavaksi. Conciergemme avulla Helsingin ennestään hyvin tunteva vieraammekin voi saada unohtumattomia vinkkejä ja uusia kokemuksia.

Lämpimästi tervetuloa – odotamme jo sinua. 

UPEAT UNIIKIT SVIITIT

Kämpin 15 uniikkia sviittiä ovat jokainen omanlaisensa, erilainen kokonaisuus. Yhteistä sviiteille on unohtumaton elämys ja arvokas kokemus. Sviitit on nimetty suomalaisten merkkihenkilöiden mukaan, voit tutustua sviitissä syvemmin suomalaisuuden syntyyn. Sviittiluokkia on neljä, joista jokaisessa nautit sviittivieraana ylellisen elämyksen.

Lue lisää ja valitse suosikkisi:

MANNERHEIM-SVIITTI

Marsalkka Mannerheimin mukaan nimetty upea sviitti on Hotel Kämpin ylpeys. Hotellin ylellisimmässä sviitissä on isot oleskelutilat ja laajimmillaan se koostuu kahdesta suuresta makuuhuoneesta, kahdesta olohuoneesta, erillisestä ruokailutilasta, työhuoneesta ja sauna-kylpytiloista. Sviitin sisustus ja värimaailma huokuvat arvokasta eleganssia, näkymä sviitistä avautuu kokonaisuudessaan Esplanadin puistoon päin jopa kahdelta parvekkeelta. Sviitissä yöpyjät pääsevät lisäksi nauttimaan eksklusiivisista palveluista, kuten sviittiesittely tervetulojuomineen, ilta-cocktailit & hors d'oeuvres sekä herkullinen Kämp Executive Suite -huoneaamiainen samppanjalla.

EXECUTIVE-SVIITTI

Upeassa Executive-sviitissä on erillinen makuuhuone ja oleskelutila, toisessa Executive-sviiteistä on lisäksi oma sauna. Makuuhuoneen romanttinen sisustus ja tilava olohuone tekevät elämyksestä ainutlaatuisen ylellisen, kokonaisuuden kruunaa kaunis marmorikylpyhuone ja kaunis maisema Esplanadi-puistoon.

JUNIOR-SVIITTI

Kämpin Junior-sviitin romanttinen sisustus ja mahonkiset yksityiskohdat luovat lämpimän ja juhlavan tunnelman. Tilavassa sviitissä on erillinen makuualkovi, oleskelutila ja marmorinen kylpyhuone. Sviittiin sisältyy lisäksi herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta.

KÄMP-SVIITTI

Kämp-sviitti on tilava ja kaunis sviitti, jossa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Sviitin ilme huokuu hotellin alkuperäistä ilmettä 1800-luvun loppupuolelta. Kämp-sviitissä on joko oma terassi sisäpihalle tai näkymä kaupunkiin tai puistoon. Sviittiin sisältyy lisäksi herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta.

SUUNNITELLAAN UNELMIESI SVIITTIELÄMYS YHDESSÄ

Jäitkö kaipaamaan jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle täydellisen sviittielämyksen, ota rohkeasti yhteyttä: +358 (0) 9 5619 2701 / sales@hotelkamp.com.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Strawberryltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.