KÄMP SUITES – HELSINGIN PARAS SVIITTIELÄMYS

Hotel Kämpin sviitissä ylellisyys saa uuden merkityksen. Antaudu siis hemmottelulle ja koe sviittielämys historiallisessa grand hôtelissa!

1 Huone, 2 Aikuista, 0 Lapsi

HOTEL KÄMP SVIITIT

Kämpin 15 uniikkia sviittiä ovat jokainen omanlaisensa kokonaisuus. Meille on kunnia-asia mahdollistaa unelmien vierailu Kämpissä jokaista yksityiskohtaa myöten. Sviittivieraana saat henkilökohtaisen sviittiesittelyn sekä turndown-palvelun pienen unilahjan kera. Herätessäsi voit nauttia herkullisen buffet-aamiaisen ravintolassa tai runsaan Kämp Suite -huoneaamiaisen sviitin rauhassa. Sviittien tasokas varustelu on osa ylellisyyttä: upea sänky, laaja tyyny- ja peittovalikoima, pehmeät tossut ja kylpytakit, laadukkaat ESPA-kylpytuotteet sekä modernit mukavuudet luovat elämyksen omassa luokassaan.

Sviittiluokkia on neljä, mutta yhteistä niille unohtumaton elämys ja arvokas kokemus.

Hotellin ylellisin ja koko Suomen suurin sviitti on 179–258 m2 loistelias huoneisto, joka käsittää suuren makuuhuoneen lisäksi erillisen työhuoneen, viihtyisän olohuoneen ja ruokailutilan sekä ylellisen sauna- ja kylpyosaston.

Ylellisissä ja tilavissa sviiteissä on erillinen olo- ja makuuhuone sekä yhdessä sviiteistä oma sauna. Makuuhuoneen romanttinen sisustus ja kaunis olohuone tekevät vierailusta ainutlaatuisen elämyksen.

Kämp-sviittien ilme huokuu hotellin alkuperäistä ilmettä 1800-luvun loppupuolelta. Sviiteissä on terassi sisäpihalle tai näkymä kaupunkiin tai puistoon. Makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi Kämp-sviitissä on tilava marmorikylpyhuone ammeineen ja osassa huoneista terassi sisäpihalle.

Kämpin ylimmissä kerroksissa sijaitsevien Junior Park sviittien romanttinen sisustus ja mahonkiset yksityiskohdat luovat juhlavan tunnelman ja maisemat yli Esplanadin puiston ovat huikeat. Huoneista löytyy marmorikylpyhuoneet, joissa on erillinen suihku ja kylpyamme.

RÄÄTÄLÖITY KOKEMUS

Sviittivieraana voit räätälöidä elämyksesi juuri sivulle sopivaksi. Kaipaatko vierailullasi jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Mikään toive ei ole meille liian suuri tai pieni toteutettavaksi. Hotel Kämpin VIP-palveluiden ammattilaiset ovat myös käytössäsi, jos tarvitset esimerkiksi tavallista korkeampaa yksityisyyttä ja vaivattomuutta vierailuusi.

Ota yhteyttä, niin myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat kanssasi juuri sinulle täydellisen sviittielämyksen: +358 (0) 9 5619 2701 / sales@hotelkamp.com

KOKO KÄMP KÄYTÖSSÄSI

Sviittivieraana käytössäsi on Kämpin yksityinen olohuone, suosittu Upper Lounge. Tunnelmallinen, hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva lounge on varattu vain sviittivieraiden käyttöön. Sviittielämykseen kuuluu myös aina pääsy 8. kerroksen Kämp Span saunaosastolle.

MAANKUULUA PALVELUA

Kämpin sviittielämyksen kruunaa jo vuosisatoja vaalittu Kämpin palvelukulttuuri: Meille kunnia-asia on varmistaa vieraidemme viihtyminen ja mahdollistaa unelmien vierailu Kämpissä – jokaista yksityiskohtaa myöten. Myös Kämpin maankuulu Concierge-palvelu on monelle syy viihtyä Kämpissä, sillä mikään toive ei ole meille liian suuri tai pieni toteutettavaksi. Conciergemme avulla Helsingin ennestään hyvin tunteva vieraammekin voi löytää kaupungista uusia, unohtumattomia kokemuksia.

Lämpimästi tervetuloa.

TIEDUSTELUT

Jäitkö kaipaamaan jotain vähemmän, jotain enemmän tai jotain vielä erilaisempaa elämystä? Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle täydellisen sviittielämyksen,
ota rohkeasti yhteyttä: +358 (0) 9 5619 2701 / sales@hotelkamp.com tai täytä alla oleva lomake.

TULE VIERAAKSEMME, SE OLISI ETUOIKEUTEMME
Tuomas Liewendahl, General Manager
Hotel Kämp