KÄMP SPA

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9–18.
Varaa aika nettiajanvarauksesta, p. +358 9 5761 1330 tai s. info@kampspa.fi .

Kämp Spa

Löydä mielenrauhaa, nauti hemmottelusta ja omasta ajasta hotellin 8. kerroksessa Kämp Spassa. Ylellisen Kämp Span räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoidot kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Hoitojen lisäksi voit rentoutua Kämp Span saunaosastolla ja virkistäytyä Wellness-kuntosalilla.

Tutustu lisää Kämp Span palveluihin.

Hoidot ja hieronnat

Etsit sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset Kämp Span kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen. Kämp Spa on Suomen ainoa ESPA-luksustuotesarjan edustaja, saatavilla on niin ESPA-hoitoja kuin ESPA-tuotteita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

Tutustu Kämp Span hoitoihin.

Varaa Kämp Span hoito tai hieronta.

Saunaosasto

Kämp Spa tarjoaa sekä suomalaisen saunan että höyrysaunan lempeät löylyt. Lisäksi saunaosastolla käytössä ovat lämmitetyt divaanit. Saunaosaston käyttö sisältyy niin hotellimajoittumisen kuin spahoitojen yhteyteen.

Wellness-kuntosali ja Kämp Club

Kämp Span hyvinvarusteltu Wellness-kuntosali on hotellivieraiden käytössä vuorokauden ympäri. Kuntosali sijaitsee Span yhteydessä 8. kerroksessa. Hotellivieraiden lisäksi kuntosali palvelee Kämp Club -jäseniä.

Kämp Club -jäsenyys on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireiseen kalenteriisi. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi treenaat kovaa Kämp Span kuntosalilla ja rentoudut täydellisesti – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa.

Lue lisää Kämp Club -jäsenyydestä.

Aukioloajat

Kämp Spa palvelee toistaiseksi:

Ma - La 10 - 20
Su 9 - 18

Huomiothan, että Kämp Span ikäraja on 16 vuotta.

Tutustu Kämp Collection Hotelsin muihin spa-hoitoloihin Helsingissä.

Hemmottelua Hotel Kämpissä

Vuodesta 1887 matkustajia Helsingin ydinkeskustassa majoittanut Hotel Kämp on viiden tähden hotelli, jonka ylellisen mukavissa huoneissa ja hulppeassa ilmapiirissä pääsee vaivatta unohtamaan arjen kiireet. Hotellissa voi majoittua viihtyisiin ja rauhallisiin Deluxe-huoneisiin tai vaativimpaankin makuun sopiviin sviitteihin, jotka tarjoavat tilavuutta ja ainutlaatuista luksusta.

Lue lisää