KÄMP HOUSE BAND

Kämpin oma edustusyhtye herättää henkiin hotellin loisteliaan historian nykyaikaan tuotuna. Kämp House Band on salonkikvintetti, jossa esiintyy kaksi viulistia, sellisti, kontrabasisti ja pianisti. Yhtye soittaa Kämpin salonkimusiikkikokoelman kappaleita. Yhtye esiintyy myös pienempinä kokoonpanoina, triona ja duona. Perinteisemmän salonkimusiikin lisäksi Kämp House Band soittaa myös uudempaa ja kevyempää musiikkia, kuten jazzahtavia sovituksia elokuva- ja pop-kappaleista. Musiikki soveltuu niin taustamusiikiksi kuin näyttäväksi ohjelmanumeroksi - yhtye esiintyy juuri siellä, missä vieraamme sitä toivoo sitä kuultavan. 

House Band kulkee Kämpissä taiteilijakollegoineen erityisen hyvin viihtyneen Jean Sibeliuksen jalanjäljissä, sillä sen muusikot ovat Sibelius-Akatemian kasvatteja - kuuluupa yhtyeen ohjelmistoon myös jokunen mestarin sävellyskin.Kämp House Bandin muodostavat taitavat muusikot Lea Tuuri (viulu), Sanna Kokko (viulu), Markus Hallikainen (sello), Tarmo Anttila (kontrabasso) ja Henrik Nissinen (piano).


Salonkimusiikki Hotel Kämpissä kautta historian

Salonkimusiikki oli 1800- ja 1900-lukujen aikansa viihdemusiikkia ja sille oli ominaista kepeys ja hyvä tunnelma. Salonkimusiikkia esitettiin kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa, kylpylöissä ja laivoilla (kuten Titanic). Salonkimusiikki on sovituksia esimerkiksi oopperoista, alkusoitoista, valsseista, tangoista ja muista tanssikappaleista. Kämpissä oli 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun vuosikymmeninä vilkas salonkimusiikkitoiminta ja talossa työskenteli sellisti-kapellimestari, jolla oli käytössään oma työhuone. Työhuoneessa säilytettiin ainakin osaa Kämpin valtavasta 4000 kappaletta sisältävästä salonkimusiikkinuotistosta. Nuottikokoelma nousi uudelleen julkisuuteen vuonna 2012, kun Finnvox Studiot lahjoitti sen kansalliskirjastolle. Nuotisto löytyy luetteloituna kirjastosta. Kaiken kaikkiaan Kämpissä esiintyi useita eri salonkimusiikkikokoonpanoja mm. wieniläisiä kokoonpanoja. Vieraita varten oli luettelo kappaleista, joita sai toivoa.


Musiikkia sinun elämyksissäsi Hotel KämpissäKämp House Band

Meillä Kämpissä on suuri kunnia saada nauttia House Bandimme upeasta soitosta tänäkin päivänä muun muassa Peilisalin Brunsseilla sekä erikois- ja juhlapäivinä. Voit myös pyytää tarjouksen House Bandista yksityistilaisuuksiin tuomaan erityislaatuista tunnelmaa sinun ja läheistesi tärkeisiin päiviin. 


Kämp House Pianist

House Bandin lisäksi Kämpissä työskentelee myös talon oma pianisti, jota voi tilata esiintymään ja luomaan tunnelmaa yksityistilaisuuksiin kuten hääjuhliin, cocktail-tilaisuuksiin ja vaikkapa iltapäiväteelle. Tilattavissa on myös yksityiskonsertteja. Pianistilla on ohjelmistossaan laaja repertuaari muun muassa klassista, jazz- ja pop-musiikkia.


Tiedustelut House Bandista ja pianistista: 09 5619 2701 ja events@hotelkamp.com