Ikoninen Hotel Kämp uudistuu täysin – “Kyseessä on hotellin kolmas syntymä”

Kämp Hotel 30, marraskuuta 2023

Hotel Kämp on Helsingin ikoninen sydän, joka avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1887. Hotelli avattiin uudelleen mittavan peruskorjauksen jälkeen vuonna 1999. Nyt klassista luksusta edustava hotelli uudistuu jälleen ja elävöittää samalla ydinkeskustaa. Uudistuminen toteutetaan vaiheittain, ja täysin uudistunut hotelli valmistuu vuoden 2026 alussa. Hotelli on auki koko uudistumisen ajan.

Lue lisää


Olemme nyt Strawberry

Kämp Hotel 22, toukokuuta 2023

Kämp Collection Hotels ja Clarion Hotels ovat maanantaista 22.5.2023 alkaen Strawberry omistajamme Nordic Choice Hotelsin vaihtaessa nimeään.

Lue lisää


Helsingissä liikenteeseen vaikuttavia katutöitä

Kämp Hotel 23, maaliskuuta 2023

Helsingissä on tällä hetkellä monia liikenteeseen vaikuttavia katutöitä, myös Hotel Kämpin läheisyydessä – kulku Kluuvikadulle on ajoittain rajoitettua. Mikäli saavut autolla, olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon ennen saapumistasi tarkistaaksesi saavutettavuuden.

Lue lisää


Legendan uusi syntymä – Hotel Kämp peruskorjataan vuoteen 2025 mennessä

Kämp Hotel 21, maaliskuuta 2023

Yksi Pohjoismaiden ikonisimmista ja tunnetuimmista instituutioista, Helsingin Hotel Kämp, on saamassa täydellisen kasvojenkohotuksen. Suomen ainoa viiden tähden grand hôtel kunnostetaan vastaamaan kansainvälisen luksusasiakassegmentin korkeimpia standardeja. Lopputuloksena on täysin uudistettu hotelli, joka pystyy vastaamaan kasvavaan ylellisten elämysten tarpeeseen Helsingissä. Hotelli pysyy avoinna koko peruskorjauksen ajan.

Lue lisää


Elämysten Pop Up -lahjakorttikauppa Hotel Kämpissä

Kämp Hotel 10, joulukuuta 2021

Hotel Kämpin aulassa palvelee elämyslahjojen Pop Up -kauppa 10.12.–23.12. ma-la klo 11-19 & su klo 12-16. Lahjakorttien pop-up -myymälästä hankit rakkaimmat Kämp-elämykset kirjekuoreen kuusen alle. Löydät kaupan astumalla rohkeasti sisään Hotel Kämpin aulaan Kluuvikadulta.

Lue lisää


Hotel Kämp sai Gold-tason LEED-sertifikaatin – pitkäjänteinen työ vastuullisuuden osalta jatkuu

Kämp Hotel 29, kesäkuuta 2021

Helsingin keskustassa sijaitseva Hotel Kämp on saanut LEED Gold -ympäristösertifikaatin. Ilmarisen omistamista Kämp-korttelin kiinteistöistä enää yksi odottaa sertifiointia.

Hotel Kämp sai LEED EB v4.1 -luokituksen, jonka Gold-taso on toiseksi korkein käytönaikaiselle rakennukselle myönnettävä LEED-sertifiointitaso. Toinen Kämp Collection Hotels -ketjuun kuuluva GLO Hotel Kluuvi sai LEED-sertifioinnin vuosi sitten yhdessä Kämp-korttelin muiden toimijoiden kanssa.

– Meille vastuullisuus on laaja-alainen asia ja haluamme, että se on osa arkea ja yrityskulttuuria. Uusin sertifiointi on luonnollinen jatke työllemme ympäristön ja kestävän kehityksen eteen, Kämp Collection Hotelsin Facility Director Minna Laine kuvailee.

Käytönaikaisen sertifioinnin arvioinnissa tarkastellaan muun muassa veden ja energian kulutusta, jätteiden kierrätystä sekä käyttäjien päivittäistä toimintaa. Hotel Kämpin saama sertifiointi on voimassa kolme vuotta, ja tiedot päivitetään vuosittain.

Kaikki Kämp Collection Hotelsin hotellit ovat myös Green Key -sertifioituja eli ne ovat sitoutuneita henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen.

– Esimerkiksi aamiaisilla suosimme lähi- ja luomuruokaa. Lisäksi kaikissa hotelleissamme on veden virtausta säätävät hanat ja suihkupäät. Suihkujen uusin teknologia mahdollistaa näin ylellisen suihkukokemuksen ekologisesti, Laine kuvailee.

Ilmariselle LEED-sertifioinnit osa kaikkea kiinteistötoimintaa

Ilmarinen käynnisti LEED-sertifiointien hakemisen Helsingin keskustan arvokiinteistöilleen jo vuonna 2017. Käytönaikaisten sertifikaattien lisäksi Ilmarinen edellyttää LEED-kultatasoa kaikilta rakennuttamiltaan uusilta toimitilakiinteistöiltä.

Kämp-kortteli on kokonaisuudessaan LEED-sertifioitu, kun Merkuriuksen peruskorjaustyö valmistuu, ja korttelin viimeiselle osalle haetaan myös sertifiointi.

– Meille on tärkeää olla jatkuvasti kehittämässä koko kiinteistöalaa vastuullisempaan suuntaan – sekä rakennuttajana että kiinteistöjen ylläpitäjänä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä koko Kämp-korttelin toimijoiden kanssa sertifiointien saamiseksi, toteaa Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen.

Kiinteistösijoittajana Ilmarinen on asettanut tavoitteekseen hiilineutraalin sijoitussalkun vuoden 2035 loppuun mennessä. Parhaillaan rakennetaan ilmastotiekarttoja sekä kotimaisten kiinteistöjen että listattuihin yhtiöihin tehtyjen sijoitusten osalta.

LEED tuo kestävän kehityksen toimintatavat näkyviksi

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä. Siinä arvioidaan muun muassa rakennuksen energian-, veden- ja materiaalien kulutusta koko elinkaaren aikana että rakennuksen sijaintipaikan kestävyyttä. Järjestelmää hallinnoi ja ylläpitää U.S. Green Building Council. LEED on laajimmin kansainvälisesti käytössä oleva kaupallisten rakennusten ympäristösertifikaatti, jota käytetään 160 maassa.

– On tärkeää, että Ilmarisen kaltaiset toimijat miettivät kestävää kehitystä paitsi uusien kohteiden rakentamisessa, myös nykyisten kohteiden ylläpidossa. On paljon mahdollisuuksia vaikuttaa esimerkiksi energiatehokkuuden parantamiseen, kuvailee projektipäällikkö ja konsultti Katariina Aarnio Green Building Partnersilta.

Lisätietoja:

Niina Nurminen, rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen 050 574 7491, niina.nurminen@ilmarinen.fi

Minna Laine, Facility Director, Kämp Hotels Collection, 050 592 3418, minna.laine@kampgroup.com

Katariina Aarnio, projektipäällikkö ja konsultti, Green Building Partners, 050 352 0472, katariina.aarnio@raksystems.fi

Lue lisää


Kauniit hetket Kämpissä - hotellinjohtajan kevättervehdys

Kämp Hotel 04, maaliskuuta 2021

"Hotel Kämpin toiminnan keskiössä olet sinä, muut vieraat ja henkilöstömme, joiden kaikkien turvallisuuteen kiinnitämme nyt erityisesti huomiota. Luethan lisää turvallisuuskäytännöistä hotellissamme ja katsot päivitetyt, ajantasaiset tiedot palveluistamme. Toivon, että näinä poikkeuksellisina aikoina turvaamme yhdessä tärkeimpämme. Jos sinä tai joku lähelläsi kaipaatte majoitustaetätapahtumatilaa tai Kämp voi muutoin auttaa tarjoamalla paikan hetken hengähdykselle, olemme täällä Esplanadin varrella auki teitä varten. Pidetään toisistamme huolta. Tervetuloa nauttimaan Kämpin rauhasta ja kauniista keväisestä Helsingistä. Täyttäköön valo päivämme ja toivo sydämemme."

Lue lisää


Hotellia ehostetaan vuoden alussa - ravintola Brasserie Kämp suljettu 4.-21.1.2021

Kämp Hotel 17, joulukuuta 2020

Rakennamme entistä parempaa Kämp-elämystä sinulle. Ehostustöistä saattaa aiheutua hotellin yleisiin tiloihin satunnaista äänihaittaa arkisin klo 9-18 kevään ajan. Ravintola Brasserie Kämp on suljettu kiinteistön ehostustöiden vuoksi 4.-21.1.2021 aikana, ravintola avaa jälleen ovensa perjantaina 22.1.2021 klo 16 alkaen. Ehostustyön ajan aamiainen on tarjolla hotellin 2. kerroksessa ja Kämp Bar palvelee päivittäin klo 11.30-23 supistetulla ruokalistalla ilman pöytävarauksia. Pahoittelemme mahdollista aiheutuvaa häiriötä. Tervetuloa viihtymään entistä upeammassa Hotel Kämpissä.

Lue lisää


Unohtumattomat hetket Kämpissä - hotellinjohtajan syystervehdys

Kämp Hotel 10, syyskuuta 2020

"Toivon, että näinä poikkeuksellisina aikoina turvaamme yhdessä tärkeimpämme. Jos sinä tai joku lähelläsi kaipaatte majoitustaetätapahtumatilaa tai Kämp voi muutoin auttaa tarjoamalla paikan hetken hengähdykselle, olemme täällä Esplanadin varrella auki teitä varten. Pidetään toisistamme huolta. 

Tervetuloa nauttimaan Kämpin rauhasta ja syksyisestä Helsingistä."

Lue lisää


Hotel Kämp pysyy auki – Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa koronavirustilanteen johdosta

Kämp Hotel 20, maaliskuuta 2020

Maailmanlaajuisen COVID-19-epidemian johdosta myös hotelliryhmä Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa. Ryhmän kymmenestä hotellista kahdeksan sulkee toistaiseksi ovensa keskiviikkoon 1.4.2020 mennessä. Suomen ikonisin hotelli Hotel Kämp sekä naapurissa toimiva GLO Hotel Kluuvi pysyvät auki. 

Lue lisää


Tiedote turvallisuudesta ja varauksista Hotel Kämpissä COVID-19 viruksen aikana

Kämp Hotel 13, maaliskuuta 2020

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaista. Minimoidaksemme koronaviruksen (COVID-19) leviämisen, Nordic Choice Hospitality Group ml. Kämp Collection Hotels ja Hotel Kämp on ryhtynyt toimenpiteisiin asiakkaidemme, henkilöstömme ja yleisen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Olemme koostaneet tiedotteeseen tiivistetysti aloittamiamme toimenpiteitä sekä koronaviruksesta johtuvan erikoistilanteen peruutusehdot.

Lue lisää


Ikoninen Kämpin Baari uudistetaan

Kämp Hotel 09, maaliskuuta 2020

Hotel Kämpin 1. kerroksen baari uudistetaan kevään 2020 aikana. Alkaen 9. maaliskuuta baaripalvelut siirtyvät hotellin 2. kerrokseen Upper Loungeen. Uudistettu Kämpin Baari juhlii avajaisia alkukesästä 2020. Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää


Kämpin ystävänpäivä

Kämp Hotel 03, helmikuuta 2020

Rakkauden lahjana nyt ystävänpäivän etu: Rakkauden Taikaa -elämyslahjakortti etuhintaan, saatavilla lahjakorttikaupasta. Kämp palvelee ystävänpäivänä aamusta yömyöhään tarjoten Helsingin ylellisimmät ystävänpäivän yllätykset. Yllätä rakkaasi tai tuo ystäväsi yöpymään Kämpin ylellisyyteen, rentoutumaan Kämp Span hemmotteleviin hoitoihin tai herkuttelemaan Brasserie Kämpin annosten äärelle. Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää


Voita yö Kämpin sviitin ylellisyydessä

Kämp Hotel 18, marraskuuta 2019

Pian on aika juhlan, loiston ja kauniiden hetkien: vuoden viimeiset viikot vietetään juhlistaen Suomen itsenäisyyttä, joulua ja uuden vuoden saapumista. Osallistu kilpailuun ja voita juhlan kunniaksi ylellinen yöpyminen yhdessä hienoimmista Kämp-sviiteistä kera aamiaisen.

Lue lisää


Two iconic hotels co-celebrate the 100th anniversary of Japanese-Finnish Diplomatic Relation

Kämp Hotel 08, lokakuuta 2019

In recognition of the historic milestone of a century-old affinity, Imperial Hotel Tokyo of Japan and Hotel Kämp of Finland honor the important occasion both at the most extravagant venue in the heart of Helsinki - the Mirror Room, and at the renowned Imperial Hotel Tokyo.

Lue lisää


Hotel Kämp toivottaa tervetulleeksi uuden omistajan - Nordic Choice Hospitality Group ostaa Kämp Collection Hotels -luksushotellikonsernin

Kämp Hotel 08, lokakuuta 2019

Suomen tunnetuin luksushotellikonserni Kämp Collection Hotels vaihtaa omistajaa. Uusi omistaja on Pohjoismaiden johtaviin hotelliketjuihin kuuluva Nordic Choice Hospitality Group, joka tunnetaan Suomessa mm. Clarion-hotelleistaan sekä Pohjoismaissa yksilöllisistä hotelleistaan yhtiön Nordic Hotels & Resorts -portfoliossa. Kämp Collection Hotelsin kuuluisin hotelli on Helsingin vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotelli Kämp. Kämp Collection Hotelsin enemmistön ovat aiemmin omistaneet CapManin hallinnoimat rahastot. 

Lue lisää


Helsinki Festival x Hotel Kämp

Kämp Hotel 08, lokakuuta 2019

Helsingin juhlaviikot eli Helsinki Festival on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa 15.8.-1.9.2019. Juhlaviikot tarjoavat laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Tänä vuonna Hotel Kämp on mukana tarjoamassa juhlijoille unohtumattomia elämyksiä ja kulttuurikokemuksia Helsingin sydämessä: koe Klassinen Gurrelieder-konsertti kera illallisen tai yöpymisen tai torstaietkot Kämpin Baarissa. Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää


Valo kutsuu kaupunkiin - kesäetu Hotel Kämpissä jopa -30 %

Kämp Hotel 10, kesäkuuta 2019

Koe kesäinen Helsinki kauneimmillaan ja viivy kaupungissa viihtyen: nyt kesäetu Hotel Kämpissä jopa -30 % päivän normaalista hinnasta yöpyessäsi vähintään 2 yötä. Etu sisältää ylellisen yöpymisen Kämpissä, runsaan aamiaisen, spaosaston rauhan saunoineen sekä paljon muuta.

Lue lisää


​Kämpin iltapäivätee tarjoaa Helsingin hienoimmat teehetket

Kämp Hotel 02, huhtikuuta 2019

Kämpin kuuluisa iltapäivätee on hienostunut perinne, jossa yhdistyvät teehetken klassiset maut ja historiallinen Grand Hôtel -tunnelma. Tarjolla on Classic Afternoon Tea sekä uutuutena Grand Afternoon Tea – molemmat saatavilla samppanjan kera. Kaikki herkut on rakkaudella valmistettu Kämpin omassa keittiössä. 

Lämpimästi tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa.

Lue lisää


Äidille vain parasta

Kämp Hotel 25, maaliskuuta 2019

Helsingin hienoimmat äitienpäivän yllätykset odottavat Hotel Kämpin katon alla. Tuo äiti yöpymään ylellisesti, herkulliselle hotelliaamiaiselle, iltapäiväteelle hienostuneesti Brasserieen Esplanadin varrelle tai nauttimaan Kämp Span hemmottelevista hoidoista. Aina yhtä ihanaa on ilahduttaa äitiä Kämp-lahjakortilla, joka kattaa kaikki Kämpin kauneudet. 

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan äitienpäivää Kämpiin - ja paljon onnea kaikille äideille. 

Lue lisää


Suomen johtava luksushotelli

Kämp Hotel 21, maaliskuuta 2019

Hotel Kämp on yli 130 vuoden ajan seurannut ylpeydellä matkailualan kehitystä ja kasvua. Asema Suomen johtavana luksushotellina on vuosien varrella vakiintunut ja luksuksen ydin kirkastunut - myös tunnustuksien saattelemana. Kuten aikaisempina vuosina, Kämp on tänä vuonna ehdolla World Travel Awards™ -verkoston "Finland's Leading Business Hotel 2019", "Finland's Leading Hotel 2019" and "Finland's Leading Hotel Suite 2019" -kategorioissa. 

Sydämellinen kiitos asiakkaille, jotka tekevät unelmasta totta ja ihastuvat yhä uudelleen hetkiin Kämpissä. On kunnia olla osa menestystarinaa, jonka keskiössä on vieraan toiveiden ylittäminen ja todellisen luksuselämyksen vaaliminen - vuodesta toiseen. 

Voit äänestää voittajaa World Travel Awards -verkkosivuilla.


Lue lisää


Kämpin pääsiäinen

Kämp Hotel 19, maaliskuuta 2019

Kevät koittaa ja pian on pääsiäisen aika. Tule viettämään pääsiäisloma Kämpissä rentoutuen ja säästä 20 % varaamalla vähintään kahden yön majoitus - tutustu huoneluokkiin täällä. Etu sisältää majoituksen lisäksi herkullisen pääsiäislahjan Brasseriessa, pääsyn spaosastolleaamiaisen ja paljon muuta. Lisäksi pääsiäissunnuntaina Kämp tarjoaa kotimaista huippujazzia, kun vuoden Jazz Emma -palkinnon voittanut Timo Lassy esiintyy Kämp Barissa klo 19.30 ja klo 21. Lämpimästi tervetuloa kokemaan Kämpin pääsiäinen.

Lue lisää


Kämpin ystävänpäivä

Kämp Hotel 13, helmikuuta 2019

Kämp palvelee ystävänpäivänä aamusta yömyöhään tarjoten Helsingin ylellisimmät ystävänpäivän yllätykset. Yllätä rakkaasi tai tuo ystäväsi yöpymään Kämpin ylellisyyteen, rentoutumaan Kämp Span hemmotteleviin hoitoihin tai herkuttelemaan Brasserie Kämpin annosten äärelle. Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää


Kämp Spa suljettu 18.2.-3.3.2019

Kämp Hotel 05, helmikuuta 2019

Naapurikiinteistön julkisivuehostuksen vuoksi spaosastomme sauna-alueineen on suljettu 18.2.-3.3.2019. Kuntosali on käytössä normaalisti vuorokauden ympäri. Kämp Spa asiakaspalvelu palvelee kyseisenä ajankohtana klo 9.00-16.00 p. 5761 1330 ja s. info@kampspa.fi.

Pahoittelemme väliaikaisesti muuttuvia järjestelyjä ja kiitämme kärsivällisyydestänne.

Lue lisää


Kevään livekeskiviikot Kämpin Baarissa

Kämp Hotel 23, tammikuuta 2019

Kämpin kevät on täynnä tunnelmaa, kun legendaarinen Kämp Bar täyttyy joka kuun viimeinen keskiviikko livemusiikista. Baarin saapuvat soittamaan kotimaiset artistit, joiden lavakarisma ja tulkinta sykähdyttävät kuulijoitaan. Lämpimästi tervetuloa viihtymään kanssamme.

Lue lisää


Uudenvuoden aaton shamppanjaillallinen loisteliaassa Peilisalissa

Kämp Hotel 21, marraskuuta 2018

Hotel Kämp juhlii vuoden päättymistä uudenvuoden aattona shamppanjaillallisella historiallisessa Peilisalissa. Illallistilaisuus alkaa maanantaina 31.12.2018 klo 18.00 Upper Loungesta.

Ilta tulee olemaan täynnä kuplivaa, loistetta ja yllätyksiä - Helsingin upeimmissa puitteissa. Illallispaketti sisältää Kämpin ammattilaisten suunnitteleman ja valmistaman 9 ruokalajin menun kera valikoitujen samppanjoiden, vedet kuplilla tai ilman, Kämpin kahvin tai haudutetun Althaus-teen, eteispalvelun sekä illan huipennuksen: Suomen eturivin artistin eksklusiivisen livekonsertin.

Illalliskortin hinta on 425 € / henkilö (sis. alv), erityisruokavaliot huomioidaan. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan ja ottamaan uusi vuosi 2019 sen arvoisella tilaisuudella vastaan.

Tiedustelut ja varaukset: aki.keskitalo@hotelkamp.com tai 050 356 1110 

***

Nauti ylellinen uusivuosi Kämpissä majoittuen, uudenvuoden majoituspakettimme näet täältä.
Joulu Kämpissä

Kämp Hotel 15, marraskuuta 2018

Kämp juhlii joulua aina pikkujoulukaudesta uuden vuoden loisteliaaseen vastaanottoon: tervetuloa juhlalliselle joululounaalle, majoittumaan Kämpin rauhaan jouluna tai uuden vuoden samppanjaillalliselle. Katso tarkemmin Kämpin joulunajan kohokohdat ja tule viihtymään kanssamme Helsingin ylellisimpään jouluun.

Lue lisää


Kämp Upper Lounge Live -esitykset täyttävät syystorstait tunnelmallaan!

Kämp Hotel 21, syyskuuta 2018

Kämpin syksy vietetään tunnelmoiden, kun rakastettu kohtaamispaikka Upper Lounge täyttyy neljänä syystorstaina sielukkaasta livemusiikista. Estradin valloittavat tuoreet kotimaiset artistit, joiden lavakarisma ja tulkinta sykähdyttävät kuulijoitaan. Lämpimästi tervetuloa viihtymään kanssamme, syysiltojemme live-esityksiin on vapaa sisäänpääsy.

Aikataulu:
klo 16.00 ->
klo 17.30 Showtime
klo 19.00 Last Call

To 11.10.2018 nuori ja sielukas, jopa kipeän aito laulajatar Sini Yasemin. 

Sinin tuotanto lainaa elementtejä niin rockin puolelta kuin myös urbaanimmasta musiikista, ottaen parhaita siivuja molemmista. Sanoitukset elämänjanoinen nuori nainen kirjoittaa itse, ja niistä värisee läpi niin kipeät kuin kauniitkin asiat. Yasemin bändeineen tarjoilee erittäin vahvaa liveä ja musiikki sekä tehdään että esitetään ehdottomasti, nokkelasti, ja älyttömällä palolla.

Kuuntele "Lihasmuistissa"-kappale ja virittäyty tunnelmaan: www.youtube.com/watch?v=UXw6L95YbKc

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event...

To 15.11.2018 herkkä tulkitsija ja monilahjakas laulaja Paul Elias. 

Paul Elias on helsinkiläinen laulaja/laulunkirjoittaja, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleilla päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas multi-instrumentalisti Paul osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa.

Kuuntele "Gravel That We Were" -kappale ja virittäyty tunnelmaan: www.youtube.com/watch?v=-AMzR5ADTbc

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event...


Hotel Kämpin Upper Lounge on tyylikkään rento piilopaikka keskellä kaupungin sykettä. Lisätietoa: www.hotelkamp.com/kokoukset-juhlat/yla-kamp


Mannerheim ja nuori tasavalta -Show & Dinner Hotel Kämpissä 1.11. ja 2.11.2018

Kämp Hotel 21, syyskuuta 2018

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Hotel Kämp juhlistaa 131. syntymäpäiväänsä Mannerheim ja uusi tasavalta -Show & Dinnerillä torstaina 1.11.2018 sekä perjantaina 2.11.2018. Ilta sisältää tervetuliaismaljan, neljän ruokalajin illallisen sekä ainutlaatuisen teatterinäytelmän legendaarisen Peilisalin tiloissa.

Show & Dinner:

klo 19.00 alkumalja Mannerheimin kanssa
klo 19.30-22.00 Show & Dinner Peilisalissa
klo 22.00 Jatkot legendaarisessa Kämpin baarissa

Unohtumaton illallinen yht. 185 € per henkilö. llalliskortteja on myynnissä rajattu määrä, ilmoittauduthan siis pikimmiten. Varaukset 15.10.2018 mennessä: events@hotelkamp.com

Mannerheim-menu:

Marskin Seljanka
Vorschmack
Merianturaseläkkeet á la Walewska
Jäätelö Nesselrode

Illalliskortti sisältää alkumaljan, Marskin ryypyn, Kämpin kahvin / haudutetun Althaus-teen sekä vedet ja eteispalvelun. 

Katkelma show'sta:

”Luottaen jokaisen kansalaisen rehelliseen tahtoon
kutsun minä Suomen kansan yksimieliseen työhön menestyksemme,
vapautemme ja tulevaisuutemme puolesta.”


Afternoon Tea with Niklas, Lindsay, Steven & Barack 27.9.2018

Kämp Hotel 21, syyskuuta 2018

Lämpimästi tervetuloa viettämään torstai-iltapäivä suurten ajatusten ja herkullisen teehetken äärelle!

Hotel Kämpin tunnelmallisessa Upper Loungessa esitetään to 27.9. Nordic Business Forum -tapahtuman vuoden 2018 ehdottomat kohokohdat livestreamina kera legendaarisen Kämpin Afternoon Tea -kattauksen. 

Tänä vuonna maailman johtavat vaikuttajat paneutuvat puheenvuoroissaan strategiaan, suorituskykyyn ja tekoälyyn - tapahtuman tähtivieraana presidentti Barack Obama. Afternoon Tea -kattauksessa tarjolla on laaja valikoima erilaisia teelaatuja sekä keittiömme loihtimia suolaisia ja makeita herkkuja. Upper Loungen ovet avataan klo 13.00 ja Afternoon Tea tarjoillaan klo 13.15 alkaen seurueittain. 

NBF & Afternoon Tea -paketti 32 € per henkilö, paikkoja rajoitetusti. Varauskyselyt ti 25.9. mennessä: events@hotelkamp.com. Ilmoitathan myös arvioidun saapumisaikasi sekä mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event...

Lisätietoa puhujista: www.nbforum.com/nbf2018


Esitysten aikataulu:

13:30 Niklas Zennström: A Conversation on AI, Technology and Scaling from Europe

14:10 Lindsey Vonn: A Conversation on Peak Performance, Winning, and Coming Back

14:40 Steven Kotler: Climbing Mount Bold: How Companies Can Level-Up Their Game Like Never Before with Accelerating Technology

16:20 A Moderated Conversation with President Barack Obama in discussion with Niklas Zennström


Kippiksen tarina

Kämp Hotel 10, heinäkuuta 2018

Kippis-sanan synnystä on monta tarinaa. Tämä on yksi niistä.

Suomessa ei ollut viikinkejä, mutta suomalaiset olivat innokkaita laivanrakentajia 1000-luvulla. Suomalaiset olivat kovia tekemään töitä, mutta sitäkin kovempia juomaan. Ja juomatavat veivät suomalaisten käytöstavat barbaarien tasolle. Jotkut kutsuivat noihin aikoihin Itämertakin Mare Barbariumiksi.

Kun ensimmäinen ryhmä suomalaisia laivanrakentajia rantautui Englannin maaperälle, he etsivät ensitöikseen paikan, josta saisi juotavaa. Eikä aikaakaan, kun he olivat juoneet itsensä ongelmiin. Paikallinen baarimikko lupasi tarjota suomalaisille lisää juotavaa vain sillä ehdolla, että he lupaavat olla rauhassa. ”Keep peace on earth”, baarimikon kerrotaan pyydelleen suomalaisilta. Keep peace toistelivat suomalaiset toisilleen ja pian nuo kaksi sanaa lyhenivät heidän suissaan muotoon kippis. Noista päivistä lähtien suomalaiset ovatkin olleet rauhaa rakastavaa kansaa. Kippis!

Nostetaan siis kesämaljat ihan rauhassa! Virallisen Keep Peace -drinkin voit nauttia Kämp Collection Hotelsin baareissa: Kämp Bar, Wintergarden, Lilla e, THE Tray, Bar Haven ja Klaus K Bar & Lounge.
Huippujazzia Kämpin Baarissa

Kämp Hotel 09, maaliskuuta 2018

Tunnelma kohoaa kattoon Hotel Kämpissä pääsiäissunnuntaina 1.4.2018, kun muhkeasta soundistaan tunnettu saksofonisti Timo Lassy ja pianisti Henri Mäntylä tekevät upean duo-esiintymisen Kämpin Baarissa. 

Suomen tunnetuimpiin jazzartisteihin lukeutuvan Timo Lassyn sooloura sai alkunsa vuonna 2007 Ricky-Tick Recordsin julkaisemasta The Soul & Jazz of Timo Lassy -esikoisalbumista. Timo Lassystä on vuosien varrella tullut kotimaisen jazzin valovoimaisimpia ja kansainvälisesti arvostetuimpia artisteja. Lassy on konsertoinut muun muassa Saksassa, Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Suosiosta kertovat jatkuvasti loppuunmyydyt keikat vuodesta toiseen.

Lassyn viimeisin albumi, 2015 julkaistu Love Bullet on saavuttanut laajasti kansainvälistä mainetta, ja The Sunday Times valitsi levyn vuoden 2015 jazzjulkaisujen TOP10:n joukkoon. Huhtikuussa 2018 julkaistavalta uudelta albumilta Moves on juuri julkaistu ensisingle Lashes.

Luvassa on huikeaa jazzia ja unohtumaton ilta huippumuusikoiden tahdittamana. Esitykset alkavat klo 19:30 ja 21. Lämpimästi tervetuloa!

Kuva: Maarit Kytöharju


After work Jazz @ Upper Lounge

Kämp Hotel 22, elokuuta 2017

After-work-jazz-2.jpg?mtime=20170901145110#asset:3403
Uudistunut Kämp Spa

Kämp Hotel 16, toukokuuta 2017

Kämp Spa avasi ovensa entistä ehompana 8.5.2017. Uudistuksen myötä spa sai harmonisen värimaailman sekä uudet, upeat hoitotilat ja saunat. 

Kämp Spassa ja sen hoitovalikoimassa korostuvat skandinaavisuus, merenläheisyys sekä intohimo paikalliseen ympäristöön. 

Tervetuloa nauttimaan ajasta arjen yläpuolella!


Matkamessut 2017

Kämp Hotel 17, tammikuuta 2017

HOTEL KÄMP ON MUKANA MATKAMESSUILLA 19.–22.1.2017. 

Tee viikon ilahduttavimmat ostokset joko osastollamme 6H18 tai suoraan kotisohvalta. 

Messut ovat avoinna yleisölle:

Perjantai 20.1.2017 kello 10.00–20.00
Lauantai  21.1.2017 kello 10.00–18.00
Sunnuntai 22.1.2017 kello 10.00–18.00

Ammattilaiskävijöille:

Torstai 19.1.2017 kello 9.00–19.00

Lue lisää messuista: http://bit.ly/2k0RiUx

Nähdään Messukeskuksessa!


Mennään naimisiin -messut Wanhassa Satamassa 14–15.1.2017

Kämp Hotel 13, tammikuuta 2017

Hotel Kämp on mukana Mennään naimisiin -messuilla 14–15.1.2017 Wanhassa Satamassa.

Messut ovat avoinna lauantaina 14.1. kello 10.00–17.00 ja sunnuntaina 15.1. 11.00–16.00

Messuosastomme löytyy A-hallista, osasto 21 (A21).

Nähdään messuilla!Kämp Spa uudistuu ja avaamme ovemme entistä ehompana keväällä 2017

Kämp Hotel 03, tammikuuta 2017

Hyvä Kämp Span asiakas, 

Kämp Spa maailma uudistuu entistä ehommaksi. Suljemme Span 8. tammikuuta ja jatkamme näin hyvin alkaneita Hotel Kämpin peruskorjauksia hotellin 8. kerroksen Spassa. Niiden myötä Kämp Spa tulee saamaan uudistuneet tilat, mikä tulee näkymään merkittävänä etuna asiakkaillemme viihtyisyyden ja palveluiden lisääntyessä. Kämp Spa on todellinen hyvinvoinnin maailma keskellä Helsinkiä, joka uudistustyön myötä vastaa Hotel Kämpin asiakkaiden laatuvaatimuksia entistäkin kokonaisvaltaisemmin. 
 
”Olen iloinen, että uudistustyöt jatkuvat nyt Span osalta. Tätä on odotettu pitkään ja hotellin palveluiden kehittämisen kannalta tämä merkittävä uudistus”, Hotel Kämpin johtaja Tuomas Liewendahl kertoo hyvillään.
 
Käyttämättömien Kämp Span lahjakorttien voimassaoloaikaa siirretään uudistustöihin kuluvan ajan verran eteenpäin. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi ensimmäisten joukossa uusin upeisiin tiloihimme avatessamme ovemme jälleen keväällä 2017.
 
Pahoittelemme remontista aiheutuvaa katkosta palveluissamme, mutta lupaamme, että odotus tullaan palkitsemaan!


Hotel Kämp Loves Modigliani

Kämp Hotel 02, marraskuuta 2016

Modigliani-iltapäivätee

 
Syksyn odotetuin näyttely on auennut Ateneumin taidemuseossa Helsingissä. Italialaisen taiteilijan Amedeo Modiglianin (1884–1920) retrospektiivinen näyttely on toistaiseksi laajin Pohjoismaissa esillä ollut Modigliani-kokonaisuus. 
 
Tervetuloa nauttimaan näyttelykierroksen jälkeen Hotel Kämp Brasserieen Modigliani-iltapäiväteestä. Tutustu eleganttiin Modigliani Afternoon Tea -menuun
Valitsemasi teen lisäksi kattaukseen kuuluu ihastuttava yhdistelmä suolaisia ja makeita herkkupaloja.
 
Afternoon Tea tarjoillaan Kämp Brasseriessa maanantaista lauantaihin kello 15.00–18.00. 
 
Vieraillessasi Ateneumin Café Modiglianissa saat etukupongin, jonka voit käyttää Kämp Brasseriessa 5.2.2017 saakka.

Varaa pöytäsi tästä.

Lisätietoa näyttelystä: http://www.ateneum.fi/nayttelyt/amedeo-modigliani/


You Are Here

Kämp Hotel 14, syyskuuta 2016

You Are Here on Kämp Collection Hotelsin hauska, älykäs ja mukaansatempaava lifestyle-lehti. Sen avulla pysyt ajan tasalla Helsingin ajankohtaisista asioista sekä mielenkiintoisista ihmisistä ja ilmiöistä. You Are Here rakastaa Helsinkiä ja antaa sen näkyä ja kuulua lehden sisällöissä.

Lehden verkkosivusto on nyt avattu osoitteessa www.youareherehelsinki.com Digitaalisen moodboardin sivuilla voit nauttia lehden sisällöstä ja valituista parhaista poiminnoista. Uusimman numeron feature-artikkeli on luettavissa kokonaan, samoin kuin lehden edellinen numero. Moodboardin sivuilla pääset myös näkemään kaikki upeat kannet, joita tehdään kunkin lehden numeron tiimoilta omansa jokaiselle hotellille.

Ensimmäinen numero ilmestyi toukokuussa ja se osoittautui menestykseksi. Lehti otettiin suurella mielenkiinnolla vastaan. Syksyn numero julkaistiin maanantaina 5.9. ja sitä jaetaan kaikissa hotelleissamme ja ravintoloissamme sekä yhteistyökumppaniemme kautta. Lisäksi lehden sisältöä on nähtävillä hotelliemme verkkosivustoilla.

Tutustu sinäkin lehteen ja saa paras mahdollinen kokemus Helsingistä!


Taiteiden yön kirjailijakohtaaminen Hotel Kämpissä

Kämp Hotel 22, heinäkuuta 2016

Tule kuulemaan Hotel Kämpin kiehtovasta historiasta professori Laura Kolben johdolla kirjailijatapaamisessa Hotel Kämpissä torstaina 25.8.2016 kello 17 – 18. 

Tilaisuus pidetään toisessa kerroksessa, historiallisessa Upper Lounge – Ylä Kämpissä,  joka on jo vuodesta 1887 toiminut Helsingin yöelämän keskuksena.
Professori Laura Kolben kirjoittama kirja legendaarisesta hotelli Kämpistä ilmestyi toukokuussa 2016. Teos kertoo maailmasta loistohotellin seinien sisällä sekä sitä ympäröivästä kaupunkikulttuurista osana kehittyvää Suomea.

Kustannustoimittaja Tuula Kousa haastattelee professori Laura Kolbea Hotel Kämpin vaiherikkaan ja värikkään historian tiimoilta. Näyttelijä Minna Haapkylä lukee otteita kirjasta.

"Kämp - hotelli ja sen kaupunki"-kirja on myynnissä tilaisuudessa hintaan €39,90.


You Are Here -taidekortilla kulttuurielämyksiä museoissa

Kämp Hotel 13, heinäkuuta 2016

Tee irtiotto arjesta ja nauti mahtavista hetkistä taiteen parissa!

Kämp Collection Hotels tarjoaa unohtumattomia kulttuuri- ja taide-elämyksiä yhdessä pääkaupunkiseudulla sijaitsevien museoiden kanssa.

Kämp Collection Hotelsin You Are Here -taidekortilla saat 25 % alennuksen museolippujen hinnasta. Taidekortti on voimassa 1.6.2016–31.1.2017 ja yksi etu oikeuttaa yhteen museokäyntiin. Yhteistyömuseot ovat AteneumAmos Andersonin taidemuseoDesignmuseoHAMKiasmaTaidehalli ja Emma/ Näyttelykeskus WeeGee.

You Are Here -museokortti on käytössäsi majoittuessasi missä tahansa Kämp Collection hotellissa.


Sibelius Finland Experience

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Jean Sibeliuksen musiikki ja kuvat kohtaavat historiallisessa Kansallissalissa päivittäin kello 12.30.

Sibelius Finland Experience on korkeatasoinen, noin tunnin mittainen audiovisuaalinen konserttielämys. Esityksen juontaja kertoo esitettävien Sibeliuksen teosten sisällöstä ja taustoista niin, että vieraat voivat eläytyä ja nauttia kuulemastaan aivan uudella tavalla. Konsertissa esiintyy huipputaiteilijaduo, joka esittää flyygelillä ja viululla Jean Sibeliuksen teokset Kuusi, Finlandia, Romanssi, Rondino ja Valse Triste. Samanaikaisesti taustalla esitettävä kuvakollaasi kertoo luontokuvien ja Erik Bruunin grafiikan myötä Suomesta ja suomalaisuudesta. Asiakkaat saavat lahjaksi Erik Bruunin suunnitteleman, kuvitetun 8-sivuisen CD-albumin. CD:llä Sibelius Finland Experience teokset esittää pianistiduo Erik T. Tawaststjerna ja Hui-Ying Liu. Tilaisuuden jälkeen asiakkailla on mahdollisuus keskustella muusikoiden kanssa ja lisäksi tarjolla on alkoholiton lähtömalja.

Paikka: Kansallissali – National Hall Osoite: Aleksanterinkatu 44, 00100 Helsinki

Ajankohta: Lauantaisin 1.10., 8.10., 15.10., 22.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11., 26.11., 3.12., 10.12. ja 17.12. Kello 12.30


 Kesto: noin tunti, ei väliaikaa. Kieli: englanti, tervetulosanat suomeksi ja ruotsiksi   Vieraita pyydetään saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen esitystä, ryhmien toivotaan saapuvan mielellään 30 minuuttia ennen esitystä.

Liput: Kämp Collection Hotels hotellien vastaanotoista, www.lippupalvelu.fi, Matkailuneuvonta tai tuntia ennen ovelta.

Hinta: 37 €, alle 12-vuotiaat lapset maksutta vanhempien seurassa. Hintaan sisältyy kuvitettu design-CD-levy, alkoholiton lähtömalja ja taiteilijatapaaminen. Lisäpalvelut ja majoitus Hotel Kämp.

Kapasiteetti: 120 asiakaspaikkaa, myös yksityistilaisuudet mahdollisia.


Hotel Kämp sai arvoisensa historiikin

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Laura Kolben kirjoittama Kämp - Hotelli ja sen kaupunki julkaistiin 19.5.

Hotel Kämp on erottamaton osa Suomen ja Helsingin historiaa. Siellä ovat viihtyneet kultakauden taiteilijat ja monet kulttuurin, yhteiskunnan ja politiikan merkkihenkilöt. Kämpin kabineteissa on käyty kiihkeitä neuvotteluja Suomen tulevaisuudesta ja sen ylellisissä huoneissa ovat yöpyneet maailmantähdet 1800-luvun lopulta alkaen. Kämpissä on aina käyty keskusteluja ja se on ollut myös itse keskustelujen aiheena. Niin nytkin; Laura Kolben kirjoittaman kirjan muodossa.

”Hotel Kämpin vaiheet kietoutuvat Helsingin, kaupunkikulttuurin, liike-elämän ja poliittisten myllerrysten tarinaan. Sekä hotellin että kaupungin päämääränä on ollut moderni, laadukas ja kosmopoliittinen eurooppalaisuus”.   Kämpiä voi tarkastella rakennustaiteen, sosiaalihistorian, ravintola- ja musiikkiviihteen, julkkiskulttuurin, ruoka- ja juomakulttuurin sekä yleisen tapakulttuurin näkökulmasta. Kämp on ollut satojen osaavien ihmisten työpaikka, ja siellä on tehty suomalaista majoitus- ja matkailuhistoriaa.   ”Kämpiä on mediassa aina joko ylistetty tai parjattu”, Kolbe toteaa. ”Huomio kertoo hotellin asemasta Helsingissä. Nekin, jotka eivät ole Kämpissä käyneet, kokevat sen olevan erottamaton osa Helsinkiä ja kuuluvan kaupunkiin. Hotel Kämp on ollut paikallinen, kansallinen ja kansainvälinen menestystarina, jonka vetovoima kantaa edelleen” kertoo Laura Kolbe kirjan lukijoille.

Kirjan ovat lukeneet ennakkoon ryhmä eri alojen kotimaisia vaikuttajia ja ajattelijoita kulttuurin ja liike-elämän maailmasta. Ennakkolukijoiden ryhmään kuuluvat Mika Pantzar, Arja Suominen, Alf Rehn, Susanna Pettersson, Sami Sykkö, Waltteri Torikka, Laura Aalto, Marc Skvorc, Rafaela Seppälä, Antto Melasniemi, Leif Jakobsson, Venla Silanterä, Pekka Mattila, Minna Haapkylä sekä Andre Noel Chaker. Kirjan lukijat ovat lupautuneet kommentoimaan kirjaa. Heitä voi haastatella kirjan tiimoilta ja he antavat mielellään kommenttinsa kirjasta. Kaikki kysymykset ennakkolukijoille tulee toimittaa pr- ja viestintäpäällikkö Sissi Ehrströmille. Kirjan tiimoilta tullaan käymään keskustelua sosiaalisessa mediassa, minkä lisäksi Facebookissa on mahdollista osallistua Hotel Kämpin kuvakilpailuun.

Kirjaa on saatavilla 39,90 € hintaan muun muassa Kämp Collection Hotelsin hotelleista, Turun kansallisesta kirjakaupasta sekä Adlibriksesta. ISBN [978-952-93-6573-9], 264 s.

Lisätietoja:

Kämp Collection Hotels, Sissi Ehrström PR- ja viestintäpäällikkö, puh. 050 567 0668, sähköposti:sissi.ehrstrom@kampcollection.com

Superson, Emmi Kupari, puh. 050 355 1025, sähköposti: emmi.kupari@superson.fi

Kirjan kuvitus:

Kirjan runsasta ja upeaa kuvitusta on saatavana Hotel Kämpin materiaalipankista.Hotel Kämp ja sen kaupunki - kuvakilpailu

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Kaemp_meltwater7.jpg#asset:1405

#hotelkamp_helsinki

Tervetuloa mukaan kulttuurimatkalle Hotelli Kämpin historiaan! Jaa kanssammme erityiset muistosi Hotelli Kämpistä ja voita ylellinen yöpyminen kahdelle Premium-luokan huoneessa sisältäen aamiaisen. Jaamme kilpailussa kaikkiaan kolme palkintoa. Kilpailu on voimassa 19.5. - 19.8.2016.

Kämpin perustaminen vuonna 1887 toi Helsinkiin modernin eurooppalaisen loistohotellin, joka muovasi myös kehittyvää suurkaupunkia. Kulttuuripiirit ja yhteiskunnalliset vaikuttajat ottivat Kämpin omakseen alusta alkaen. Kerro meille kuvin oma tarinasi ja lue lisää ihmeellisiä tarinoita Hotelli Kämpistä ja sen kaupungista vasta ilmestyneestä professori Laura Kolben kirjoittamasta kirjasta: Hotelli Kämp ja sen kaupunki.

Osallistu tästä!


Naisten hyvinvointitapahtuma 7.5.2016 klo 15 - 18

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Haluamme tehdä viikonlopustasi ikimuistoisen. Tänä viikonloppuna on lupa hemmotella itseäsi ja ystävääsi. 

Tervetuloa naisten hyvinvointi-tapahtumaan Hotel Kämpiin la 7.5.2016 äitienpäiväviikonloppuna! 

Lauantaina 7.5.2016 klo 15-18 Upper Loungessa tapahtuu, tule mukaan!

Klo 14.45 Ovet auki Upper Loungeen, tarjolla lasi kuohuvaa

Klo 15.00  Sami Sykkö puhuu kevään muodista ja ennen kaikkea oman tyylin löytämisestä.

Klo 15.20 Sami Sykkö ja Leena Sarvi haastattelevat Andiatan myymäläpäällikköä Leena Kiveä, joka samalla esittelee Andiatan kevään mallistoa.

Klo 15.40 Leena Sarven puhetta naiselta naiselle: Kuinka kantaa itsensä ja kuinka saada itsensä näyttämään mahdollisimman hyvältä.

Klo 16.00 Joe Blascon meikkivinkit kevääksi.

Klo 18.00 Tilaisuus päättyy, kiitos osallistumisesta.


Vappuviikonlopun Jazzia

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Tervetuloa kuuntelemaan vappuviikonloppuna fantastista jazzpianisti Janne Maaralaa Hotel Kämpin Upper Loungeen.

Janne tunnelmoi Kämpin kakkoskerroksessa perjantaista sunnuntaihin klo 16 lähtien. Ota aikaa itsellesi ja jazzin lumolle!Huippujazzia Kämpin Baarissa

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Tunnelmallisesta soundistaan tunnistettava saksofonisti Timo Lassy ja pianisti Henri Mäntylä tekevät ainutlaatuisen duo-esiintymisen Hotel Kämpin baarissa sunnuntaina 27.3.2016. Luvassa on varmasti unohtumaton ilta huippumuusikoiden tahdittamana.

Suomen arvostetuimpiin jazz-artisteihin lukeutuvan Timo Lassyn alkukesällä julkaistu albumi Love Bullet on vienyt saksofonistia yhä enenevässä määrin ulkomaille. Kotimaassa hän on ehtinyt esiintymään yhtyeineen vuonna 2015 muun muassa Pori Jazzin päälavalla, Flow-festivaaleilla ja Tavastia-klubilla.

Lassyn uusin albumi Love Bullet julkaistiin toukokuussa saksalaisen Membran-levymerkin ja sen Must Have Jazz -alabrändin kautta. Albumi on saanut hyvän vastaanoton sekä Suomessa että ulkomailla. Levy on ollut radiosoitossa laajasti esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa. The Sunday Times valitsi levyn vuoden 2015 jazzjulkaisujen TOP10-joukkoon. Lassyn muihin viimeaikaisiin kansainvälisiin huomionosoituksiin kuuluu myös hänen jo toinen mainintansa jazzraamattu Downbeatin Rising Star -kategoriassa.