Uudistuva Hotel Kämp myy kokoelman huoneista poistuvia sisustustuotteita – “Jokaisella on nyt mahdollisuus ostaa itselleen pala Kämpin historiaa”

Kämp Hotel 15, tammikuuta 2024

Uudistuva Hotel Kämp myy kokoelman huoneista poistuvia sisustustuotteita – “Jokaisella on nyt mahdollisuus ostaa itselleen pala Kämpin historiaa”

Lue lisää


Ikoninen Hotel Kämp uudistuu täysin – “Kyseessä on hotellin kolmas syntymä”

Kämp Hotel 30, marraskuuta 2023

Hotel Kämp on Helsingin ikoninen sydän, joka avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1887. Hotelli avattiin uudelleen mittavan peruskorjauksen jälkeen vuonna 1999. Nyt klassista luksusta edustava hotelli uudistuu jälleen ja elävöittää samalla ydinkeskustaa. Uudistuminen toteutetaan vaiheittain, ja täysin uudistunut hotelli valmistuu vuoden 2026 alussa. Hotelli on auki koko uudistumisen ajan.

Lue lisää


Olemme nyt Strawberry

Kämp Hotel 22, toukokuuta 2023

Kämp Collection Hotels ja Clarion Hotels ovat maanantaista 22.5.2023 alkaen Strawberry omistajamme Nordic Choice Hotelsin vaihtaessa nimeään.

Lue lisää


Helsingissä liikenteeseen vaikuttavia katutöitä

Kämp Hotel 23, maaliskuuta 2023

Helsingissä on tällä hetkellä monia liikenteeseen vaikuttavia katutöitä, myös Hotel Kämpin läheisyydessä – kulku Kluuvikadulle on ajoittain rajoitettua. Mikäli saavut autolla, olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon ennen saapumistasi tarkistaaksesi saavutettavuuden.

Lue lisää


Legendan uusi syntymä – Hotel Kämp peruskorjataan vuoteen 2025 mennessä

Kämp Hotel 21, maaliskuuta 2023

Yksi Pohjoismaiden ikonisimmista ja tunnetuimmista instituutioista, Helsingin Hotel Kämp, on saamassa täydellisen kasvojenkohotuksen. Suomen ainoa viiden tähden grand hôtel kunnostetaan vastaamaan kansainvälisen luksusasiakassegmentin korkeimpia standardeja. Lopputuloksena on täysin uudistettu hotelli, joka pystyy vastaamaan kasvavaan ylellisten elämysten tarpeeseen Helsingissä. Hotelli pysyy avoinna koko peruskorjauksen ajan.

Lue lisää