SYMPOSION

Symposion on moderni tapahtumatila, jossa järjestät niin juhlat kuin kokouksetkin. Tila soveltuu upeasti esimerkiksi illallisiin sekä suurempiin yksityis- ja yritysjuhliin, ja kokoustilana saat käyttöösi samalla myös etäyhteyksien parhaat teknologiaratkaisut. Symposionista käsin järjestät vaivattomasti korkealaatuiset etätapahtumat ja muut huipputeknologiaa vaativat tilaisuudet - tilaan integroitu livestreamausteknologia mahdollistaa yhteydet maailmanlaajuisesti varmasti ja laadukkaasti.

Tiedustele lisää:

+358 9 5619 2701
events@hotelkamp.com


Elämyksellinen tapahtumatila

Ainutlaatuinen osallistumiskokemus


Symposion tarjoaa uudenlaisen ja kokonaisvaltaisen tapahtumaelämyksen, laadukkaasti ja vaivattomasti. Tapahtumasi tunnelma, värimaailma ja äänimaisema ovat täysin räätälöitävissä ja muodostavat jokaisesta tilaisuudesta ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tilan kiinteästi integroitu laadukas tekniikka mahdollistaa käyttäjälle sujuvan toteutuksen sekä osallistujille yhtenäisen kokemuksen – niin paikan päällä kuin etänä.


Viimeisin teknologia tapahtumasi palveluksessa


Symposionin 9 metrin levyinen näyttöpinta takaa visuaalisten esitystesi vaikuttavuuden: se toimii niin digitaalisena taustana kuin presentaatioiden ja videoiden esityspintana. Tilaan huomaamattomasti upotettu valo- ja äänitekniikka mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen ja ohjaa osallistujien mielenkiinnon oikeaan kohtaan. Laadukas livestreamaus ja livetaltiointi taas tarjoavat ensiluokkaisen osallistumiskokemuksen missä päin maailmaa tahansa. On kyse sitten tilan ohjauksesta, mikityksistä, esitysten ja videoiden latauksesta tai vaikkapa verkko-osoitteista – voit luottaa siihen, että kaikki otetaan huomioon.


Saumaton live-videostreamaus


Symposionissa järjestettyä tapahtumaa ja tapahtumassa esitettyjä sisältöjä voi seurata suorana verkossa korkealaatuisena videostreamina sekä tallenteena jälkikäteen. Streamit kuvataan monikameratekniikalla – perussetup on kolme kameraa. Tapahtuman osallistujat niin paikan päällä kuin etänäkin voivat mobiililaitteillaan seurata esitysmateriaaleja, äänestää, antaa palautetta ja kommentoida reaaliaikaisesti, tarvittaessa myös anonyymisti. Etäyhteyden avulla puhujia voidaan tuoda tilan näytöille korkealaatuisena streaminä vaikka maapallon toiselta puolelta.


Kämp on elämyksellisten ja vaikuttavien tapahtumien koti


Kämp on ollut merkityksellisimpien tapahtumien näyttämö avautumisestaan v. 1887 lähtien. Keskeinen sijainti Helsingin keskustassa, ensiluokkainen palvelu, Kämpin tunnelma ja pitkät perinteet ovat luoneet puitteet onnistuneille tapahtumille vuosikymmenestä toiseen. Symposionin myötä mahdollisuudet toteuttaa mieleenpainuvia tapahtumia Kämpissä laajenevat entisestään. Joustavuutta lisää mahdollisuus yhdistää Symposion Akseli- ja Jean-tapahtumatiloihin - yhdistetyssä tilassa voi järjestää jopa satojen vieraiden tilaisuuksia. Symposionissa järjestettävän kokouspäivän voi täydentää vaikkapa illallisella ylellisessä Peilisalissa.


Symposion 360° -elämys