UPPER LOUNGE

Viihtyisä Upper Lounge on rauhallinen keidas, yksityinen olohuone Kämpin korkeimpien huoneluokkien vieraille. Loungessa tarjoillaan virvokkeita, lämpimiä juomia ja pientä naposteltavaa koko päivän ja ammattitaitoinen Loungen Host-palvelu on paikalla loihtimassa Kämp-kokemuksesta ainutlaatuisen.

Upper Lounge palvelu sisältyy hotellin Executive-huoneiden ja sviittien hintaan. Hotellivieras voi tuoda Upper Loungeen yhden vieraan mukanaan, saatavuuden niin salliessa. Iltapäivätarjoilun aikana, klo 15.00-17.30, tarjoilemme valikoituja viinejä, drinkkejä sekä maistiaisia keittiöstämme.

Upper Lounge palvelee joka päivä klo 14-18.00 (viimeiset tilaukset klo 17.30).

Upper Lounge juhlatilana

Upper Lounge on miellyttävä ja ylellinen juhlatila Hotel Kämpin 2. kerroksessa. Sisustussuunnittelija Carola Rytsölän sisustama tila toimii päivittäin hotellin Executive Loungena, mutta on varattavissa myös yksityiskäyttöön esimerkiksi yrityksen iltajuhlaan tai häiden jatkoille. Upper Loungesta avautuvat upeat maisemat niin Esplanadin puistoon kuin Kluuvikadulle ja tässä valoisassa ja klassisessa tilassa jossa voidaan järjestää jopa 50 hengen tyylikkäitä tilaisuuksia.

Tiedustele lisää:

+358 9 5619 2725
events@hotelkamp.com