Yksityinen iltapäivätee Helsingissä


Hotel Kämpin iltapäivätee on ihastuttava perinne täynnä hienoimpia Kämpin keittiön makuja kera arvokkaan tunnelman. Iltapäivätee kutsuu viettämään ikimuistoisia hetkiä nyt myös Kämpin 2. kerroksen kabinettitiloissa niin yksityisjuhlan kuin kokouksen, palaverin tai tapahtuman yhteydessä. Saatavilla on Grand Afternoon Tea – halutessasi myös samppanjan kera.


Kun traditio kohtaa taidon

Kaikki Kämpin iltapäiväteen komponentit on huolella suunniteltu ja alusta asti valmistettu Kämpin omassa keittiössä. Kämpin keittiömestarit ovat vuosien kokemuksella hioneet makumaailman viimeistä yksityiskohtaa myöten: voileivät, muut pikkusuolaiset sekä uunituoreet skonssit creme cruella ja kotitekoisilla hilloilla yhdistettynä iltapäiväteen makeiden herkkujen maailmaan luovat ylellisen kokonaisuuden omassa luokassaan.


Teehetken nautinnot

Grand Afternoon Tea on iltapäiväteen klassinen sesongeittain vaihtuva kattaus voileipiä, pikkusuolaisia, skonsseja ja makeita herkkuja – Helsingin ylellisin iltapäivätee-elämys.

Kämpin iltapäiväteen teevalikoimassa on yli 15 uniikkia teetä valittavana - ennakkoon tilattavassa kokous- ja juhlatilojen iltapäiväteekattauksessa maksimissaan 3 lajiketta valitaan etukäteen tilaisuuteen. Kokonaisuuden voi halutessaan kietoa kuplivaan nautintoon lisäämällä hetkeen lasillisen Pol Roger -klassikkosamppanjaa.

Teehetki Kämpissä yhdistää makuelämykseen historiallisen grand hôtel -tunnelman ja viiden tähden palveluelämyksen. Voit ennakkotilata iltapäiväteetarjoilun mihin tahansa Kämpin kokous- ja juhlatilaan aina intiimistä Helenestä palatsimaiseen Peilisaliin. Kaunis iltapäiväteekattaus soveltuu erinomaisesti erilaisissa juhlissa tarjoiltavaksi: teehetki tekee iltapäivän kokouksesta ainutlaatuisen, tapahtumasta unohtumattoman ja yksityisestä juhlasta ikimuistoisen. Huomioithan, että Kämpin kokous- ja juhlatiloissa järjestettyihin iltapäiväteehetkiin lisätään tilavuokra.


Kämpin Afternoon Tea -elämykset kokous- ja juhlatiloissa:

Grand Afternoon Tea 63 € / hlö

  • Sisältää klassisen kattauksen voileipiä, pikkusuolaisia, lämpimiä skonsseja creme cruen ja kotitekoisen hillon kanssa sekä makeita herkkuja ja leivonnaisia. Tee on valittavissa Kämpin laajasta teevalikoimasta, ennakkotilattuna max. 3 teelaatua.
  • Grand Afternoon Tea ja lasillinen Pol Roger -samppanjaa 67 € / hlö
  • Tutustu iltapäiväteen tuotesisältöön tarkemmin iltapäivätee-sivulta.


Kämpin iltapäivätee on kokous- ja juhlatiloihin ennakkotilaustuote. Kysy lisätietoa ja varaa tuote etukäteen kokous- ja juhlatilojen ammattilaisiltamme myyntipalvelusta: +358 9 5619 2701 tai events@hotelkamp.com.

Iltapäivätee voidaan valmistaa gluteenittomana ja vegaanisena ennakkotilauksella.