LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN HOTELLI HELSINGISSÄ

Nauti lomastasi lemmikkisi kanssa, uppoutuen gran hôtel tunnelmaan. Hotel Kämp on avannut ovensa vieraanvaraisuudelle vuodesta 1887 lähtien. Toimintamme keskiössä on aina ollut luoda unohtumattomia muistoja ja ennen kaikkea huolehtia vieraidemme hyvinvoinnista ja elämyksistä. Tämä perinne ulottuu myös lemmikkivieraisiimme. Ymmärrämme, että lemmikit ovat olennainen osa perhettä, minkä vuoksi tarjoamme erityispalveluita ja mukavuuksia myös tälle tärkeälle perheenjäsenelle.

Hotel Kämp sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Esplanadin puiston varrella tarjoten lähellä upeita ulkoilumahdollisuuksia, lukuisia koirapuistoja, sekä monia ravintoloita ja kahviloita, joihin koirat ovat tervetulleita. Haluamme varmistaa, että lomallasi pääset nauttimaan lemmikkisi kanssa Helsingin tarjoamista elämyksistä – olipa se sitten tunnelmallinen illallinen ravintolassa, historiallinen kaupunkikierros tai rentoutuminen luonnon syleilyssä.

Brasserie Kämpin terassi ja Kämp Bar toivottavat myös nelijalkaiset ystävät lämpimästi tervetulleiksi.

Hotel Kämpin viihtyisät ja tilavat huoneet ja sviitit tarjoavat rauhallisen turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta. Tarjoamme tietenkin, myös pienen tervetuliaislahjan lemmikillesi.


VARAA NYT

Voit varata lemmikkihuoneen myös sähköpostitse tai soittamalla. Asiakkaat voivat tuoda majoittuessaan mukanaan pienen (max. 2 kpl/huone) lemmikkieläimensä. Lemmikkejä ei kuitenkaan voi viedä kuntosalille tai kylpylään, ja hotellin yleisissä tiloissa ja ravintoloissa niiden tulee olla hihnaan kytkettyinä. Asiakkaat ovat vastuussa mahdollisista lemmikkien aiheuttamista häiriöistä.

Lisäsiivousmaksu lemmikkihuoneesta on 35 €/huone/vrk.


Lämpimästi tervetuloa nauttimaan rentouttavista hetkistä lemmikkisi kanssa!