PIKKUJOULUT KÄMPISSÄ


Tervetuloa viettämään pikkujouluja juhlien taloon Hotel Kämpiin! Pikkujoulut ovat perinteinen tapa vauhdittaa joulun odotusta ja nauttia joulun tunnelmasta. Kämpin arvokas miljöö ja osaava henkilökunta loihtivat joulunajan ylellisimmät juhlat Helsingin keskustassa: tarjoilut ja muut järjestelyt suunnitellaan kanssasi viimeistä yksityiskohtaa myöten, luoden ikimuistoiset puitteet onnistuneille juhlille.

Olivat kyseessä sitten yrityksen yksityiset pikkujoulut, ylellinen jouluillallinen yhteistyökumppaneiden kanssa, tai hemmottelua ja herkuttelua rakkaiden kera Kämp Spassa, Hotel Kämp tarjoaa unohtumattoman elämyksen aivan Helsingin sydämessä. Katso alta Hotel Kämpin ideat pikkujouluihin ja ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme pikkujoulusi juuri tarpeidesi mukaiseksi unohtumattomaksi kokonaisuudeksi.

Pikkujoulujen ja muiden tilaisuuksien varaukset ja tiedustelut:

+358 9 5619 2701

events@hotelkamp.com

Upper Lounge - täydellinen iltajuhla Esplanadin katveessa


Järjestä tiimille tai yhteistyökumppaneille unohtumaton jouluinen hetki ja yllätä ylellisyydellä: Hotel Kämpin Upper Lounge on täydellinen paikka tyylikkäille tilaisuuksille. Vietä ainutlaatuinen juhla Upper Lounge -tilassa nauttien tyylikkäistä tarjoiluista sekä hyvästä juomasta ja tunnelmasta:

  • Yksityinen, elegantti tila Hotel Kämpin 2. kerroksessa Esplanadi-maisemalla
  • Haluamasi tarjoilut; kenties glögit alkujuomana, laadukkaat talon canapeet pikkunaposteltavana sekä viinipaketti vauhdittamaan iltaa
  • Mahdollista järjestää oma baarimikko / tarjoilija tilaisuudelle
  • Livemusiikkia tai DJ? Tiedustele lisää lisäpalvelumahdollisuuksista
  • Tila varattavissa päivittäin klo 18.30 alkaen

Kysy tarjous toivomallesi henkilömäärälle ja ajankohdalle myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2701 / events@hotelkamp.com

Pikkujoulut omassa ravintolassa?


Järjestä uniikki tapahtuma omassa ravintolassasi Helsingin parhaalla sijainnilla!

Nimensä mukaisesti pääset nimeämään Name Your Restaurant -ravintolan itse, muuttamaan sen menun ja tunnelman haluamaksesi tapahtumasi ajaksi. Ravintola soveltuu täydellisesi 30–92 henkilön tapahtumiin, kuten vuosijuhliin, tiimitapahtumiin tai tuotelanseerauksille. Voit valita valmiista paketeista tai räätälöimme tilaisuuden juuri tarpeidesi mukaisesti.

Lue lisää täältä

Kysy lisätiedot ja tarjous toivomallesi henkilömäärälle myyntipalvelustamme: +358 9 5619 2701 tai events@hotelkamp.com

Illallinen Kämpin juhlakerroksessa tai Brasserie Kämpissä


Tule nauttimaan juhlava pikkujouluillallinen Hotel Kämpiin. Eri kokoisille seurueille voimme suositella varausta joko ravintola Brasserie Kämpistä, majesteettisessa Peilisalista, tai 2. kerroksen kabineteistamme, joista avautuu upea näkymä Esplanadin puistoon. Tunnelmalliset kabinetit tarjoavat yksityisen ja kauniin tilan intiimeihin juhliin.

Kysy lisätiedot ja tarjous toivomallesi henkilömäärälle myyntipalvelustamme: +358 9 5619 2701 tai events@hotelkamp.com


Illallisen lisäksi kabinettimme tarjoavat hienostuneet puitteet muillekin 2-18 henkilön tilaisuuksille ja haluamasi herkulliset hetket: yksityinen iltapäivätee, ylellinen illallinen tai aamiainen katettuna vain sinulle ja seurueellesi - katso kaikki menut.

Kysy lisätiedot ja tarjous toivomallesi henkilömäärälle myyntipalvelustamme: +358 9 5619 2701 tai events@hotelkamp.com

Erityistä tunnelmaa pikkujouluihisi Kämp House Bandilla


Kämp House Band on salonkikvintetti, jossa esiintyy kaksi viulistia, sellisti, kontrabasisti ja pianisti. Perinteisemmän salonkimusiikin lisäksi Kämp House Band soittaa myös uudempaa ja kevyempää musiikkia, kuten jazzahtavia sovituksia elokuva- ja pop-kappaleista. Musiikki soveltuu niin taustamusiikiksi kuin näyttäväksi ohjelmanumeroksi myös pikkujouluihisi luomaan tunnelmaa ja tanssittamaan seuruettasi. Voit tilata yhtyeen esiintymään kvintettinä, triona ja duona, tai tiedustella myös talon pianistiamme.

Lue lisää Kämp House Bandista, ja varaa heidät pikkujouluihisi: +358 9 5619 2701 ja events@hotelkamp.com

Hemmottelua ja herkuttelua Kämp Spassa


Palkitse huipputiimisi pikkujouluilla Kämp Spassa ylellisen rentoutumisen merkeissä. Hemmottelevien hoitojen lisäksi voitte nautiskella Spa loungessa ja tunnelmallisella saunaosastolla sekä herkutella joko Kämp Spassa tai ravintola Brasserie Kämpissä. Kämp Span ryhmäpaketteihin olemme valinneet Span suosituimmat hoidot, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Valittavana on 50 minuutin tai 25 minuutin hoito, ja vaihtoehtoina ESPA räätälöity kasvohoito, Kämp Spa klassinen hieronta sekä aromaterapeuttinen hieronta.

Täydennä elämys tilaamalla Spa loungeen Kämpin keittiömestareiden maistelulautanen täynnä upeita makuja Suomen metsistä ja maailman meriltä tai siirry hoitojen jälkeen lounaalle tai illalliselle Kämp Brasserieen.

Hemmottelu- ja herkuttelupaketit ovat saatavilla kahden henkilön ryhmistä jopa yli 15 hengen tiimeille. Lue lisää Kämp Span sivuilta. Varaukset ja lisätiedot info@kampspa.fi tai (09) 5761 1330.

Kurkkaa myös ainutlaatuinen Spa & Afternoon tea -hemmotteluelämys, jossa spa-hetkeen sisältyy Kämpin ylellinen iltapäivätee.

Pikkujoulut ylellisesti yöpyen


Ystävien ja rakkaiden kesken pikkujoulut ylellisesti Hotel Kämpissä yöpyen takaavat unohtumattoman kokemuksen. Myös juhlavan illallisen tai spa-hemmottelun jälkeen on ihana nautiskella oman huoneen rauhassa tunnelmasta yhdessä Helsingin hienoimmista hotellihuoneista ja nukahtaa pehmeisiin lakanoihin. Yöpymisen kruunaa Brasserie Kämpin runsas aamiainen, jonka halutessaan voi tilata myös huoneessa nautittavaksi, vaikkapa samppanjan kera.

Yövy ylellisyydessä - pyydä tarjous pikkujoulujuhlijoille myyntipalvelustamme: +358 9 5619 2701 tai sales@hotelkamp.com

Kämpin joulukassi täynnä herkkuja

Joulu on muistamisen aikaa! Joten päätimme tehdä sen sinulle vielä hieman helpommaksi. Yhdessä Kämpin keittiömestareiden kanssa olemme suunnitelleet Kämpin joululahjakassin, joka on täynnä parhaimpia herkkuja joulun odotukseen. Lue lisää ja tilaa Kämpin joulukassi lahjaksi pikkujoulu- ja joululounasvieraillesi.


Lahjat ja joulu Kämpissä


Ystäville, rakkaille ja kollegoille Kämpin lahjakortti on myös loistava tapa muistaa ja palkita hyvin kuluneesta vuodesta. Hanki elämyslahjat jo pikkujouluihin lahjakorttikaupastamme – valitsetko majoituslahjakortin, ravintolalahjakortin vai spa-lahjakortin?

Kun pikkujoulut on juhlittu, saavu jouluksi Kämpiin. Joulu Hotel Kämpissä sisältää rentoutumista, herkullisia illallisia ja rauhallista tunnelmaa historiallisessa miljöössä viihtyen. Nauti talvisesta Helsingin keskustasta ja yövy Kämpin ylellisyydessä - Hotel Kämp tarjoaa majoitusvaihtoehdot niin jouluaatolle, joulupäivälle kuin joulun välipäiville. Yhdistä joululoma ylelliseen nautiskeluun ja saavu Hotel Kämpiin jouluksi. Tervetuloa vieraaksemme.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.