PIKKUJOULUT KÄMPISSÄ


Tervetuloa viettämään pikkujouluja juhlien taloon Hotel Kämpiin! Pikkujoulut ovat perinteinen tapa vauhdittaa joulun odotusta ja nauttia joulun tunnelmasta. Kämpin arvokas miljöö ja osaava henkilökunta loihtivat joulunajan ylellisimmät juhlat Helsingin keskustassa: tarjoilut ja muut järjestelyt suunnitellaan kanssasi viimeistä yksityiskohtaa myöten, luoden ikimuistoiset puitteet onnistuneille juhlille.

Olivat kyseessä sitten yrityksen yksityiset pikkujoulut, ylellinen jouluillallinen yhteistyökumppaneiden kanssa, tai hemmottelua ja herkuttelua rakkaiden kera Kämp Spassa, Hotel Kämp tarjoaa unohtumattoman elämyksen aivan Helsingin sydämessä.

Pikkujoulujen ja muiden tilaisuuksien varaukset ja tiedustelut:

+358 9 5619 2701

events@hotelkamp.com

Hemmottelua ja herkuttelua Kämp Spassa


Palkitse huipputiimisi pikkujouluilla Kämp Spassa ylellisen rentoutumisen merkeissä. Hemmottelevien hoitojen lisäksi voitte nautiskella Spa loungessa ja tunnelmallisella saunaosastolla. Kämp Span ryhmäpaketteihin olemme valinneet Span suosituimmat hoidot, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Valittavana on 50 minuutin tai 25 minuutin hoito, ja vaihtoehtoina ESPA räätälöity kasvohoito, Kämp Spa klassinen hieronta sekä aromaterapeuttinen hieronta.

Hemmottelu- ja herkuttelupaketit ovat saatavilla kahden henkilön ryhmistä jopa yli 15 hengen tiimeille. Lue lisää Kämp Span sivuilta. Varaukset ja lisätiedot info@kampspa.fi tai (09) 5761 1330.

Pikkujoulut ylellisesti yöpyen


Ystävien ja rakkaiden kesken pikkujoulut ylellisesti Hotel Kämpissä yöpyen takaavat unohtumattoman kokemuksen. Myös juhlavan illallisen tai spa-hemmottelun jälkeen on ihana nautiskella oman huoneen rauhassa tunnelmasta yhdessä Helsingin hienoimmista hotellihuoneista ja nukahtaa pehmeisiin lakanoihin. Yöpymisen kruunaa runsas aamiainen, jonka halutessaan voi tilata myös huoneessa nautittavaksi, vaikkapa samppanjan kera.

Yövy ylellisyydessä - pyydä tarjous pikkujoulujuhlijoille myyntipalvelustamme: +358 9 5619 2701 tai sales@hotelkamp.com

Lahjat ja joulu Kämpissä


Ystäville, rakkaille ja kollegoille Kämpin lahjakortti on myös loistava tapa muistaa ja palkita hyvin kuluneesta vuodesta. Hanki elämyslahjat jo pikkujouluihin lahjakorttikaupastamme – valitsetko majoituslahjakortin, ravintolalahjakortin vai spa-lahjakortin?

Kun pikkujoulut on juhlittu, saavu jouluksi Kämpiin. Joulu Hotel Kämpissä sisältää rentoutumista, herkullisia illallisia ja rauhallista tunnelmaa historiallisessa miljöössä viihtyen. Nauti talvisesta Helsingin keskustasta ja yövy Kämpin ylellisyydessä - Hotel Kämp tarjoaa majoitusvaihtoehdot niin jouluaatolle, joulupäivälle kuin joulun välipäiville. Yhdistä joululoma ylelliseen nautiskeluun ja saavu Hotel Kämpiin jouluksi. Tervetuloa vieraaksemme.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.