1 Huone, 2 Aikuista, 0 Lapsi

Hotel Kämp – Legenda Helsingin sydämessä

Vuodesta 1887 alkaen Hotel Kämp on toivottanut tervetulleeksi viihtymään luonamme. Toimintamme keskiössä on aina ollut toiveiden ylittäminen, muistojen luominen sekä ennen kaikkea vieraamme, heidän hyvinvointinsa ja elämyksensä.

Suosittelen tutustumaan hotellimme tasokkaaseen tarjontaan: Kämpin Baari, ravintola Brasserie Kämp ja Kämp Spa ovat auki jopa päivä, ennakkovarauksella varmistat elämyksen. Näiden palveluiden lisäksi voit tilata huoneesi tai sviittisi rauhaan 24H huonepalvelun. Ammattitaitoinen, 24H palveleva henkilökuntamme varmistaa viihtymisesi Kämp-vierailusi aikana.

Jos sinä tai joku lähelläsi kaipaatte majoitustatapahtumatilaa tai Kämp voi muutoin auttaa tarjoamalla paikan hetken hengähdykselle tai unohtumattomille elämyksille, olemme täällä Esplanadin varrella auki teitä varten. 

Koko hotellin puolesta,

Tuomas A. Liewendahl

General Manager, Hotel Kämp

RAKKAUDEN HELMIKUU KÄMPISSÄ

Hotel Kämp juhlii rakkautta ja ystävyyttä koko helmikuun ajan: nauti yöpyminen Kämpin ylellisyydessä, yllätä vaikkapa iltapäiväteellä tai ihanalla leivonnaisella Esplanadin talvimaisemaa ihaillen, hemmottele Kämp Span hoidolla tai hieronnalla. Katso kaikki Kämpin rakkauden helmikuun elämykset ja valitse suosikkisi, lämpimästi tervetuloa.

PEILISALIN BRUNSSI

Peilisalin brunssilla pääset nauttimaan kristallikruunujen loisteessa Kämpin sesongin suosikkimakuja sekä brunssiklassikoita Kämp House Bandin sävelten soidessa taustalla. Lauantain 18.2., 18.3. ja 22.4. brunssit ovat nyt varattavissa – lämpimästi tervetuloa.

KÄMPIN SYDÄNTARINAT – HOTELLI JA SEN KAUPUNKI

Vuodesta 1887 alkaen Kämpillä on ollut ilo seurata Helsingin kasvua Pohjolan pääkaupungiksi samalla, kun Suomi on syntynyt, varttunut ja kypsynyt ainutlaatuiseksi kansakunnaksi. Historoitsija Laura Kolbe on kirjoittanut Kämpistä upean kirjan: Hotelli ja sen kaupunki (2015). Teoksen parhaat tarinat on juhlavuoden kunniaksi poimittu ja julkaistu kaikkien nähtäville: klikkaamalla pääset sukeltamaan Kämpin historian vuosikymmeniin.

TALVI KUTSUU KAUPUNKIIN

Koe talvinen Helsinki kauneimmillaan ja viivy kaupungissa viihtyen: talven viipymäetu Hotel Kämpissä jopa -20 % päivän normaalista hinnasta. 

SKY HIGH EXPERIENCE -ELÄMYS

Sky High Experience on Helsingin unohtumattomin all-inclusive miniloma, joka sisältää ylellisen Helsinki Citycopterin helikopterilennon, kolmen ruokalajin illallisen Kämpin Brasseriessa ja paljon muuta. 

KÄMP X SANCHOME

Japanin puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, rikas umamin maku ja monipuolinen gastronomia ovat hyvin lähellä perustaja Tomi Björckin sydäntä, ja hän toivottaakin teidät ilolla tervetulleeksi kokemaan tämän ainutlaatuisen elämyksen uuteen ravintola Sanchomeen Hotel Kämpissä. Samalla Kämpin viihtyisät huoneet ja sviitit tarjoavat kaupungin ylellisimmät puitteet rentoutua illallisen jälkeen. 

KÄMP STAYCATIONS

Antaudu hemmottelulle ja tule yksin, kaksin tai yhdessä elämäsi staycationille Hotel Kämpiin, Esplanadin historialliseen hotelliin. Kämp Staycations -elämyksissä on valittavana jokaiselle nautiskelijalle jotakin. Yhdistä ylellinen yöpyminen sinulle sopivaan elämykseen ja nauti Helsingin hienoimmista hetkistä.

AFTERNOON TEA TIME

Kämpin iltapäivätee on ihastuttava perinne täynnä hienoimpia Kämpin keittiön makuja kera arvokkaan grand hôtelin tunnelman. Afternoon Tea Time -elämys Kämpissä sisältää ylellisen yöpymisen lisäksi klassisen iltapäiväteen katettuna oman huoneen tai sviitin rauhaan.

SPA RETREAT

Tervetuloa nauttimaan hienoimpia hemmottelun hetkiä Hotel Kämpiin, Kämp Span ylelliseen rauhaan. Spa Retreat -elämys sisältää ylellisen yöpymisen lisäksi rentouttavan hieronnan.

RAVINTOLA BRASSERIE KÄMP

Brasserie Kämp on ranskalaisen keittiön inspiroima raikkaan moderni ravintola, joka tarjoaa joka päivä sesongin parhaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa. Brasseriessa voit nautiskella aamiaisen, lounaan, Kuuluisan Kämpin iltapäiväteen tai illallisen Esplanadin maisemia ihaillen ja laadukkaasta ruoasta nauttien. Brasserie Kämp on auki vuoden jokaisena päivänä.

KÄMP BAR

Historiallinen Kämp Bar on illanviettopaikkojen klassikko ja kerännyt kaupunkilaiset ja matkailijat yhteen jo vuodesta 1887. Baari tarjoaa kaikki hienostuneet juomat arvokkaampaankin makuun ja kellarilista sisältää kattavan viini- sekä samppanjavalikoiman. Baarista saat myös All Day -listan ruoka-annokset päivittäin.

KÄMP SPA

Löydä mielenrauhaa, nauti hemmottelusta ja omasta ajasta hotellin 8. kerroksessa Kämp Spassa. Ylellisen Kämp Span räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoidot kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Hoitojen lisäksi voit rentoutua Kämp Span saunaosastolla ja virkistäytyä Wellness-kuntosalilla.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.