Arvonnan säännöt

Osallistu 12.-17.9.2023 arvontaan Helsinki Citycopterin (@helsinkicitycopter) tai Hotel Kämpin Instagramissa (@kamphotel) ja voit voittaa yksityisen helikopterilennon Helsingin yllä ja saariston sekä yöpymisen Hotel Kämpissä kahdelle!

Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken. Arvonnan palkintoina on yhden yön yöpyminen kahdelle Hotel Kämpin Junior Park -sviitissä voittajan valitsemana ajankohtana.*

Arvontaan voi osallistua 12.-17.9.2023. Voittajaan otetaan yhteyttä viikon 38 aikana Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot varauksen tekoa varten.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Helsinki Citycopter & Kämp Oy. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA:

Kilpailuaika on 12.-17.9.2023. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittaja arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä ja hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä some-kanavassa.

KILPAILUN PALKINTO: Arvonnan palkintoina on yhden yön yöpyminen Junior Park -sviitissä Hotel Kämpissä. Voittoyö ja helikopterilento tulee lunastaa 20.11.2023 mennessä saatavuuden mukaan. Palkintoyöpyminen ja helikopterilento tulee käyttää 30.11.2023 mennessä. Voittajan tulee ilmoittaa vähintään 10 arkipäivää aikaisemmin haluttu ajankohta voiton lunastamiseen. Hotelli pidättää oikeudet rajoittaa voittoyön lunastamisajankohtaa.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Kämp Oy & Helsinki Citycopter.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Oyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.