Iltapäiväteen arvonnan säännöt

Osallistu 30.-3.12.2023 arvontaan Hotel Kämpin Instagramissa (@kamphotel) ja voit voittaa iltapäiväteen kahdelle Brasserie Kämpissä!

Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramin arvontapäivitykseen kommentoijien kesken. Arvonnan palkintona on Brasserie Kämpin iltapäivätee kahdelle -lahjakortti.

Arvontaan voi osallistua 30.-3.12.2023. Voittajaan otetaan yhteyttä viikon 50 aikana Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot varauksen tekoa varten.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Kämp Oy. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA:

Kilpailuaika on 30.-3.12.2023. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittaja arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä ja hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä some-kanavassa.

KILPAILUN PALKINTO:

Arvonnan palkintoina on Brasserie Kämpin iltapäivätee kahdelle -lahjakortti.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Kämp Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Oyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.