RAKKAUDEN HELMIKUU

"Kaunein tie on matka
sydämestä sydämeen."
- Nina Ramstadius

Hotel Kämp juhlii rakkautta ja ystävyyttä koko helmikuun ajan: nauti yöpyminen Kämpin ylellisyydessä, yllätä vaikkapa iltapäiväteellä tai ihanalla leivonnaisella Esplanadin talvimaisemaa ihaillen, hemmottele Kämp Span hoidolla tai hieronnalla. 

Katso kaikki Kämpin rakkauden helmikuun elämykset ja valitse suosikkisi, lämpimästi tervetuloa.

Suosittelemme myös liittymään uutiskirjeemme tilaajaksi, jolloin saat ensimmäisenä tiedon rakkauden helmikuun upeista majoituseduista Kämpissä ja koko hotelliperheessämme. 

RAKKAUDEN HUUMAA BRASSERIE KÄMPISSÄ


Rakkauden helmikuun ajan ravintola Brasserie Kämp tarjoilee ihanimmat elämykset yhteisille hetkille. Voit nauttia uuden menun annoksia Esplanadin talvimaisemaa ihaillen, raikkaat salaatit etuhintaan kahdelle, ikimuistoisen iltapäiväteen tai ystävänpäivän kunniaksi kuohuvat kera ystävyyden leivoksen – Brasseriessa on tarjolla Helsingin hienoimmat ja herkullisimmat hetket jaettavaksi.

Varaa pöytä Brasserie Kämpistä ja vietä kanssamme rakkaudentäyteistä helmikuuta. Lämpimästi tervetuloa.

RAKKAUDEN TAIKAA -ELÄMYSKämpin Rakkauden taikaa -majoituselämys sisältää reseptin unohtumattomiin hetkiin pariskunnille niin hääyöksi, merkkipäivinä kuin luksuksena arjen keskellä. Ylellisen yöpymisen lisäksi elämys sisältää:

  • Majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa kylpytakkeineen ja tossuineen
  • Vaahtokylvyn valmiiksi laskettuna (klo 21 mennessä)
  • Pullo samppanjaa
  • Kauden hedelmiä tai marjoja
  • Huoneaamiainen tarjoiltuna toivomananne ajankohtana
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (klo 14.00)

Tervetuloa juhlistamaan rakkautta Hotel Kämpiin.

SPA-ELÄMYS KÄMPISSÄRakkauden helmikuun ihanin hemmotteluhetki: rentouttava hieronta tai hehkua antava kasvohoito – vielä parempaa hyvän ystävän kanssa tai ilahduttavaksi lahjaksi tärkeälle rakkaalle annettuna.

Kämp Span holistiset hoidot joka ihon ja kehon tarpeeseen sekä rauhoittava spaosasto saunoineen ovat oiva lahja ystävälle, rakkaalle sekä läheiselle. Valitse hoidoista mieleisin ja yllätä ystävä hemmottelun lahjalla. 

Varaa hoito tai osta Kämp Spa -lahjakortti verkkokaupastamme – voit myös hakea sen hoitolastamme. Lämpimästi tervetuloa. 

RAKKAIMMAT ELÄMYSLAHJAT


Yllätä rakkaasi ainutlaatuisella elämyksellä, joka säilyy muistoissa aina. Kämpin lahjakorteista löydät ystävänpäivän rakkaimmat lahjat; hemmotteleva spahoito tai -hieronta Kämp Spassa, rakkausviikonloppu Kämpissä yöpyen tai kolmen ruokalajin illallinen ravintola Brasserie Kämpissä. 

Valitse suosikkisi ja osta suoraan verkkosivuilta.

HELMIKUU TÄYNNÄ RAKKAUTTA & MAJOITUSETUJA

Rakkauden helmikuussa juhlistamme rakkautta pienin ja suurin teoin koko kuukauden ajan: joka tiistai saat sähköpostiisi uuden huippuedun Kämp Collection Hotelsin persoonallisiin hotelleihin! 

Tilaa uutiskirjeemme alta ja saat edut ensimmäisenä. 

Katso lisäksi kaikkien hotellien muut rakkausedut: Rakkauden helmikuu 

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Strawberryltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.