Valo kutsuu kaupunkiin - kesäetu Hotel Kämpissä jopa -30 %

Kämp Hotel 10, kesäkuuta 2019

Kesäinen Helsinki kukoistaa ja valo kutsuu Pohjolan pääkaupunkiin viettämään unohtumattomia hetkiä. Hotel Kämp on tarjonnut vierailleen kodin Helsingin kauneimmille kokemuksille jo vuodesta 1887 lähtien. 

Kämpissä voit yhtä aikaa tuntea hotellin ajattoman ylellisyyden rauhan ja tutustua Suomen vilkkaaseen pääkaupunkiin. Ravintola Brasserie Kämpin terassi kutsuu nauttimaan herkullisista mauista Esplanadin maisemia ja kaupunkia ihastellen - Brasseriessa voit kokea esimerkiksi Kämpin kuuluisan iltapäiväteen. Ravintolan vieressä sijaitsee kaupungin kosmopoliittien kohtaamispaikkana tunnettu ikoninen Kämpin Baari. Baarin ainutlaatuinen miljöö täydentyy laajalla valikoimalla hienoimpia juomia ja baarin kesäterassilla välittyy aito, kansainvälinen tunnelma.

Kaupunkikierroksen jälkeen voit hengähtää ja rentoutua kaupungin kattojen yllä. Kämp Span hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä ylellinen spaosasto saunoineen palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Kämp Spa on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tarjoaa rentoutumisen ja hoitojen lisäksi hyvin varustellun Wellness-kuntosalin hotelliasiakkaille ja Kämp Club -jäsenille. 

Kesän kohokohdan kruunaa yöpyminen Kämpissä. Pitkät yöt ja hitaat aamut ovat parhaimmillaan ylellisen huoneen tai sviitin rauhassa vietettyinä. Ehkäpä rentouttava kylpy tai lukuhetki hiljaisuudesta nauttien? Kämpin huoneet ja sviitit marmorikylpyhuoneineen antavat yksinkertaisille hetkille enemmän. Kokemuksen kruunaa hotelliaamiainen joko Brasserien runsaan aamiaisbuffetin äärellä tai huonepalvelulla tilattuna, oman huoneen rauhassa viipyen.

Virkistynyt olo, rentoutunut keho ja onnellinen mieli: antaudu kesäisen Helsingin vieteltäväksi ja vietä unelmiesi lähiloma Hotel Kämpissä. Lämpimästi tervetuloa.


 Kesäetu Hotel Kämpissä jopa -30 %


Koe kesäinen Helsinki kauneimmillaan ja viivy kaupungissa viihtyen: kesäetu Hotel Kämpissä jopa -30 % päivän normaalista hinnasta yöpyessäsi vähintään 2 yötä. Etu sisältää ylellisen yöpymisen Kämpissä, runsaan aamiaisen, spaosaston rauhan saunoineen sekä paljon muuta.

Kun varaat juhannukseen mennessä (23.6.), saat -30 % edun. Juhannuksen jälkeen 24.6. -31.8. majoitusetusi on -25 %. Molemmat edut lasketaan päivän joustavasta hinnasta.

Valoisien öiden etu on voimassa Hotel Kämpissä viikon jokaisena päivänä huoneiden saatavuuden mukaan 31.8.2019 asti. Varauksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 7 vrk ennen yöpymistä. Varaa nyt.