Huippujazzia Kämpin Baarissa

Kämp Hotel 27, kesäkuuta 2016

Tunnelmallisesta soundistaan tunnistettava saksofonisti Timo Lassy ja pianisti Henri Mäntylä tekevät ainutlaatuisen duo-esiintymisen Hotel Kämpin baarissa sunnuntaina 27.3.2016. Luvassa on varmasti unohtumaton ilta huippumuusikoiden tahdittamana.

Suomen arvostetuimpiin jazz-artisteihin lukeutuvan Timo Lassyn alkukesällä julkaistu albumi Love Bullet on vienyt saksofonistia yhä enenevässä määrin ulkomaille. Kotimaassa hän on ehtinyt esiintymään yhtyeineen vuonna 2015 muun muassa Pori Jazzin päälavalla, Flow-festivaaleilla ja Tavastia-klubilla.

Lassyn uusin albumi Love Bullet julkaistiin toukokuussa saksalaisen Membran-levymerkin ja sen Must Have Jazz -alabrändin kautta. Albumi on saanut hyvän vastaanoton sekä Suomessa että ulkomailla. Levy on ollut radiosoitossa laajasti esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa. The Sunday Times valitsi levyn vuoden 2015 jazzjulkaisujen TOP10-joukkoon. Lassyn muihin viimeaikaisiin kansainvälisiin huomionosoituksiin kuuluu myös hänen jo toinen mainintansa jazzraamattu Downbeatin Rising Star -kategoriassa.