Koe Kämpissä ravintoloitsija Tomi Björckin ravintola Sanchome – japanilainen ravintola ja baari

Kämp Hotel 08, huhtikuuta 2022

Hotel Kämpillä on kunnia saada ravintoloitsija Tomi Björck tiimeineen osaksi Kämpin tarinaa: koe Sanchome – japanilainen ravintola ja baari sekä Roku Omakase by Sanchome 10. toukokuuta 2022 lähtien.

SANCHOME RAVINTOLA JA BAARI

Upean ylellisen helsinkiläisen Hotel Kämpin pohjakerrokseen, historialliseen miljööseen avautuva ravintola Sanchome houkuttelee puhtaalla, aidon hienostuneella japanilaisella ruoalla. Minimalistinen, porrastettu ravintolatila tarjoaa umamin syvää maanläheisyyttä ja mison pyöreyttä yhdistelevän harmonisen makuelämyksen – jännittävän intensiivinen sukellus on täynnä viimeisteltyjä yksityiskohtia. Asiakkaita hemmotellaan monipuolisesti: luvassa on japanilaisten sushimestareiden sushi- ja sashimitaidetta sekä robata-, otsumami- ja tempura-annoksia, japanilaisen keittiön parhaita paloja.

Sanchomen baari tulvii mielikuvitusta ja eleganssia. Se on oikea paikka viihtyä ja rentoutua – niin yksin kuin hyvässä seurassa. Sanchomessa voi nauttia sekä hienostuneesta listasta valikoituja viinejä että laadukkaasta sakesta, japanilaisten viskien harvinaislaatuisesta valikoimasta ja kansainvälisen tason baarimestarien taidokkaasti rakentamista cocktaileista.

"Olemme matkustaneet, tehneet tutkimustyötä sekä laittaneet ruokaa vuosikymmeniä ja sen ohessa omistautuneet jäljittämään parhaita mahdollisia raaka-aineita maailmalta vuosikausia. Nyt on sinun vuorosi päästä nauttimaan tuloksista! Japanin puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, rikas umamin maku ja monipuolinen gastronomia ovat hyvin lähellä sydäntäni. Ilokseni saan vihdoin jakaa Sanchome-elämyksen kaikkien kanssa. Ravintolakokemuksesi on kokeneen tiimimme taitavissa käsissä. It’s all about the team." – Tomi Björck

ROKU OMAKASE by SANCHOME

Sanchome-ravintolan sydämessä avautuu omalaatuinen elämys, Roku Omakase. Intiimin kuusipaikkaisen omakasetiskin ääressä, voit nauttia menusta, joka on valmistettu erityisellä rakkaudella ja tarkkuudella, kokkien työskennellessä silmiesi edessä. Illallinen syntyy mestariemme käsissä kauden tuoreimmista ja maailman laadukkaimmista raaka-aineista. Omakase tarkoittaa ”luotan keittiömestarin taitoihin ja makuun”. Mieleenpainuvalle ja stimuloivalle maailmanluokan makumatkalle on erittäin rajoitetusti paikkoja – vain kuusi paikkaa illassa.


Lämpimästi tervetuloa kokemaan uusi elämys Kämpissä toukokuusta lähtien. Majoituselämys tulossa pian.

RAVINTOLATIIMI:

Tomi Björck Visionääri, pääkeittiömestari ja omistaja

Serko Rantanen Pääkeittiömestari ja omistaja

Ronny Malmberg Ravintolajohtaja ja osakas

Simo Harrivaara Keittiömestari ja osakas

Tuula Juutilainen Ravintolapäällikkö ja osakas

Jere Vihervaara Pääbaarimestari

Minka Björck Talousjohtaja ja osakas


RAVINTOLAINFO:

AVOINNA tiistaista lauantaihin illalliselle (10.5.2022 alkaen)

YHTEYSTIEDOT Kluuvikatu 2, Helsinki +358 20 1555 199

VARAUKSET www.sanchome.fi tai info@sanchome.fi

Sanchome ravintolan varausportaali on auki nyt

Roku Omakasen myynti alkaa 2.5.2022

MEDIATIEDUSTELUT info@tomibjorck.fi tai minkabjorck@gmail.com