Uudistuva Hotel Kämp myy kokoelman huoneista poistuvia sisustustuotteita – “Jokaisella on nyt mahdollisuus ostaa itselleen pala Kämpin historiaa”

Kämp Hotel 15, tammikuuta 2024

Uudistuva Hotel Kämp myy kokoelman huoneista poistuvia sisustustuotteita – “Jokaisella on nyt mahdollisuus ostaa itselleen pala Kämpin historiaa”

Ikoninen Hotel Kämp uudistuu ja osana uudistumista myydään kokoelma hotellihuoneista poistuvia sisustusesineitä. Tuotteet ovat myynnissä 15.1.2024 alkaen tavararahaksi.fi-palvelussa. Verkossa toimivan palvelun välityksellä jokaisella on kautta Suomen mahdollista ostaa itselleen pala helsinkiläistä kulttuurihistoriaa. Myynnistä saatavat tuotot ohjataan HelsinkiMissiolle yksinäisyyden vastaiseen työhön.

Klassista luksusta edustava ja aito grand hotel, Hotel Kämp uudistetaan vaiheittain seuraavan kahden vuoden aikana täysin palvellen asiakkaitaan normaalisti läpi uudistuksen. Uudistumisen myötä myös hotellin sisustus päivitetään ja käytöstä poistetaan sen nykyiset sisustusesineet. Hotellin sisustustuotteet myydään, jotta ainutlaatuista kulttuurihistoriaa mukanaan kantavat esineet löytäisivät uuden käyttötarkoituksen.

– Ikoninen Hotel Kämp kantaa mukanaan valtavan määrän tarinoita ja upean historian. Hotellin seinät ja yhtälailla sisustustuotteet ovat nähneet ja kuulleet valtavasti. Halusimme ehdottomasti, että nämä omalaatuisen tarinan omaavat esineet pääsevät osaksi uutta tarinaa suomalaisten koteihin. Siksi halusimme järjestää myynnin sellaisen palvelun kautta, joka on kaikille saavutettavissa, Hotel Kämpin General Manager Tuomas Liewendahl kuvaa.

– Nyt on myös loistava tilaisuus ostaa itselleen mahdollisesti muistorikas esine kotiin, jos on viettänyt ikimuistoisia hetkiä näiden esineiden äärellä, Liewendahl jatkaa.

Sisustustuotteet tulevat myyntiin 15.1.2024 alkaen tavararahaksi.fi-palveluun, josta esineitä voi ostaa toimitettuna ympäri Suomen. Myynnissä tulee olemaan ensimmäiseksi uudistettavien Deluxe-huoneiden irtaimistoa, muun muassa koristetyynyjä, päiväpeittoja, valaisimia, verhoja ja huonekaluja. Myös hinnat tulevat olemaan moneen kukkaroon sopivia noin kymmenen euron hinnasta 250 euroon asti.

Uudistustyön edetessä seuraavaan vaiheeseen ensi syksynä, suunnitelmissa on toteutaa myös muiden huoneluokkien ja sviittien sekä ravintoloista poistuvien esineiden ja huonekalujen myynti.

Tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen


Hotel Kämpillä on pitkä historia Helsingin sydämessä, ja hotelli on tärkeä osa ympärille rakentuneen Helsingin kulttuurihistoriaa. Kämpille on tänä päivänäkin tärkeää olla osa keskusta-alueen kehitystä ja elävöittämistä.

– Ympäristömme on meille tärkeä ja rakas. Haluamme osaltamme antaa yhteisölle myös tilaisuuden tullen jotain takaisin. Halusimme ehdottomasti ohjata näiden tuotteiden myynnistä saatavat tuotot hyväntekeväisyyteen ja koemme HelsinkiMission työn yksinäisyyttä vastaan erittäin tärkeäksi. Siksi ohjaamme tällä kertaa nämä tuotot heidän arvokasta työtä tukemaan, Liewendahl sanoo.

– Hotel Kämp ja HelsinkiMissio ovat molemmat perustettu 1800-luvun lopussa Helsingin sydämeen mahdollistaen lukemattomia määriä erilaisia kohtaamisia. Kiitämme suurella sydämellä annetusta lahjoituksesta yksinäisyyden vähentämiseksi. Ilman merkittäviä tukijoitamme, kuten Hotel Kämpiä, emme pystyisi auttamaan niin monia yksinäisyydestä kärsiviä, HelsinkiMission viestintä- ja varainhankintajohtaja Hanna Koskenkangas toteaa.

Myytävät sisustustuotteet: https://tavararahaksi.fi/hotel-kamp

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tuomas Liewendahl
General Manager
puhelin: +358 50 562 6614, sähköposti: tuomas.liewendahl@hotelkamp.com

Vuonna 1887 avattu Hotel Kämp on Helsingin arvostetuin klassista luksusta edustava hotelli. Hotel Kämp tarjoaa asiakkailleen huippuluokan majoituksen sekä kaikki viiden tähden hotellin palvelut. Hotelliin kuuluu laadukkaita ravintoloita, klassikko-cocktaileja tarjoileva baari, juhla- ja tapahtumatiloja sekä ylellinen spa. Hotelli sijaitsee Helsingin sydämessä Pohjoisesplanadilla lähellä suosittuja nähtävyyksiä, elämyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

Sisustustuotteet-2024-01-15.jpg?mtime=20240111143257#asset:7457