Kämp Upper Lounge Live -esitykset täyttävät syystorstait tunnelmallaan!

Kämp Hotel 21, syyskuuta 2018

Kämpin syksy vietetään tunnelmoiden, kun rakastettu kohtaamispaikka Upper Lounge täyttyy neljänä syystorstaina sielukkaasta livemusiikista. Estradin valloittavat tuoreet kotimaiset artistit, joiden lavakarisma ja tulkinta sykähdyttävät kuulijoitaan. Lämpimästi tervetuloa viihtymään kanssamme, syysiltojemme live-esityksiin on vapaa sisäänpääsy.

Aikataulu:
klo 16.00 ->
klo 17.30 Showtime
klo 19.00 Last Call

To 11.10.2018 nuori ja sielukas, jopa kipeän aito laulajatar Sini Yasemin. 

Sinin tuotanto lainaa elementtejä niin rockin puolelta kuin myös urbaanimmasta musiikista, ottaen parhaita siivuja molemmista. Sanoitukset elämänjanoinen nuori nainen kirjoittaa itse, ja niistä värisee läpi niin kipeät kuin kauniitkin asiat. Yasemin bändeineen tarjoilee erittäin vahvaa liveä ja musiikki sekä tehdään että esitetään ehdottomasti, nokkelasti, ja älyttömällä palolla.

Kuuntele "Lihasmuistissa"-kappale ja virittäyty tunnelmaan: www.youtube.com/watch?v=UXw6L95YbKc

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event...

To 15.11.2018 herkkä tulkitsija ja monilahjakas laulaja Paul Elias. 

Paul Elias on helsinkiläinen laulaja/laulunkirjoittaja, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleilla päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas multi-instrumentalisti Paul osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa.

Kuuntele "Gravel That We Were" -kappale ja virittäyty tunnelmaan: www.youtube.com/watch?v=-AMzR5ADTbc

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event...


Hotel Kämpin Upper Lounge on tyylikkään rento piilopaikka keskellä kaupungin sykettä. Lisätietoa: www.hotelkamp.com/kokoukset-juhlat/yla-kamp