Huippujazzia Kämpin Baarissa

Kämp Hotel 09, maaliskuuta 2018

Tunnelma kohoaa kattoon Hotel Kämpissä pääsiäissunnuntaina 1.4.2018, kun muhkeasta soundistaan tunnettu saksofonisti Timo Lassy ja pianisti Henri Mäntylä tekevät upean duo-esiintymisen Kämpin Baarissa. 

Suomen tunnetuimpiin jazzartisteihin lukeutuvan Timo Lassyn sooloura sai alkunsa vuonna 2007 Ricky-Tick Recordsin julkaisemasta The Soul & Jazz of Timo Lassy -esikoisalbumista. Timo Lassystä on vuosien varrella tullut kotimaisen jazzin valovoimaisimpia ja kansainvälisesti arvostetuimpia artisteja. Lassy on konsertoinut muun muassa Saksassa, Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Suosiosta kertovat jatkuvasti loppuunmyydyt keikat vuodesta toiseen.

Lassyn viimeisin albumi, 2015 julkaistu Love Bullet on saavuttanut laajasti kansainvälistä mainetta, ja The Sunday Times valitsi levyn vuoden 2015 jazzjulkaisujen TOP10:n joukkoon. Huhtikuussa 2018 julkaistavalta uudelta albumilta Moves on juuri julkaistu ensisingle Lashes.

Luvassa on huikeaa jazzia ja unohtumaton ilta huippumuusikoiden tahdittamana. Esitykset alkavat klo 19:30 ja 21. Lämpimästi tervetuloa!

Kuva: Maarit Kytöharju