Kauniit hetket Kämpissä - hotellinjohtajan kevättervehdys

Kämp Hotel 04, maaliskuuta 2021

"Jo 133 vuoden ajan Hotel Kämp on tarjonnut turvasataman Helsingin sydämessä niin paikallisille kuin matkaajille.

Hotel Kämpin toiminnan keskiössä olet sinä, muut vieraat ja henkilöstömme, joiden kaikkien turvallisuuteen kiinnitämme nyt erityisesti huomiota. Maksimoimme turvallisuuden hotellin tiloissa ja varmistamme viranomaisohjeistuksen noudattamisen ja varovaisuuden kaikessa, mitä teemme. Luethan lisää turvallisuuskäytännöistä hotellissamme.

Suosittelen tutustumaan hotellimme tasokkaaseen tarjontaan: löydät päivitetyn tiedon hotellin tarjoamista palveluista täältä. Kämp Spa palvelee tällä hetkellä päivittäin; kuntosali on hotellivieraidemme käytössä ennakkovarauksella ja hoitola palvelee päivittäin. Näiden palveluiden lisäksi voit tilata huoneesi tai sviittisi rauhaan 24H huonepalvelun. Vuorokauden ympäri palvelevana hotellina olemme nyt avanneet lähiympäristön kaupunkilaisten käyttöön 24H huonepalvelumme kotiinkuljetuksella. Oli yömyöhä tai lounashetki, huonepalvelusta voit tilata kotiisi Kämpin klassikot laadusta tinkimättä.

Toivon, että näinä poikkeuksellisina aikoina turvaamme yhdessä tärkeimpämme. Jos sinä tai joku lähelläsi kaipaatte majoitustaetätapahtumatilaa tai Kämp voi muutoin auttaa tarjoamalla paikan hetken hengähdykselle, olemme täällä Esplanadin varrella auki teitä varten. Pidetään toisistamme huolta. 

Tervetuloa nauttimaan Kämpin rauhasta ja kauniista keväisestä Helsingistä. Täyttäköön valo päivämme ja toivo sydämemme. "

1517748571036.jpeg?mtime=20210304100148#asset:5343


Koko hotellin puolesta,

Tuomas A. Liewendahl

General Manager, Hotel Kämp