VOITA YÖPYMINEN KÄMPISSÄ JA LIPUT TANSSII TÄHTIEN KANSSA -STUDIOYLEISÖÖN

Osallistu 3.–13.9.2021 Hotel Kämpin arvontaan Facebookissa ja Instagramissa ja voit voittaa Tanssien Kämpiin live-elämyspaketin sisältäen ylellisen yöpymisen 26.-27.9.2021 ja 2 kpl studioyleisölippuja Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen sunnuntaina 26.9.2021.

Hotel Kämp arpoo 13.9.2021 klo 12 Facebook- ja Instagram -tilillänsä molempien kilpailupäivitysten kommenteista yhden voittajan. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestitse. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä toisen majoittujan nimi.


Kuinka osallistua arvontaan

Voit osallistua arvontaan seuraamalla Hotel Kämpin Facebook-sivua ja kommentoimalla "Kuka pareista on suosikkisi?" vastauksen kilpailupäivityksen kommenttikenttään. Voit myös osallistua seuraamalla Hotel Kämpin Instagram-tiliä ja kommentoimalla "Kuka pareista on suosikkisi?" vastauksen kilpailupäivityksen kommenttikenttään.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkintokokonaisuus.

Kilpailun ehdot

Arvonnan palkinnosta vastaa Hotel Kämp. Palkinto sisältää: yöpyminen Hotel Kämpin Executive-huoneessa su-ma 26.-27.9.2021 kahdelle, samppanjalasilliset talon samppanjaa ja keittiömestarin tervehdys toimitettuna huoneeseen, studioyleisöliput 2 kpl sunnuntain 26.9.2021 Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen ja buffetaamiaisen.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvonnan palkintoyö tulee käyttää 26.-27.9.2021 ajankohtana su-ma. 

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Hotel Kämpin / Kämp Collection Hotelsin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Facebook & Instagram eivät ole mukana arvonnassa.