Juhlakausi Kämpissä

Loppuvuoden juhlakausi Hotel Kämpissä sisältää rentoutumista, herkullisia illallisia ja rauhallista tunnelmaa historiallisessa miljöössä viihtyen.

Katso alta juhlakauden elämykset ja tule juhlistamaan merkittäviä hetkiä Kämpiin yhdessä ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa - mitä pidempään viivyt, sitä enemmän nautit.

Lämpimästi tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja.

PIKKUJOULUT KÄMPISSÄ

Kämpin arvokas miljöö ja osaava henkilökunta loihtivat joulunajan ylellisimmät juhlat Helsingin keskustassa: tarjoilut ja muut järjestelyt suunnitellaan kanssasi viimeistä yksityiskohtaa myöten, luoden ikimuistoiset ja turvalliset puitteet onnistuneille juhlille. 

KÄMPIN JOULUKASSI PIKKUJOULUVIERAILLE

Tänä vuonna voit ennakkotilata Kämpin joulukassin pikkujoulu- ja joululounasvieraille. Yhdessä Kämpin keittiömestareiden kanssa olemme suunnitelleet Kämpin joululahjakassin, joka on täynnä parhaimpia herkkuja joulun odotukseen.

ITSENÄISYYSPÄIVÄ KÄMPISSÄ

Itsenäisen Suomen juhlaa vietetään Hotel Kämpissä jälleen 6.12.2023. Elegantit sviitit ja hotellihuoneet, juhlakerroksen loisteliaat juhlat, Brasserie Kämpin hieno itsenäisyyspäivän juhlamenu ja Kämpin Baarin tarjoama tunnelma kutsuvat juhlistamaan itsenäisyyspäivää Kämpin kristallikruunujen loisteeseen.

JOULU KÄMPISSÄ

Joulu Hotel Kämpissä sisältää rentoutumista, herkullisia illallisia ja rauhallista tunnelmaa historiallisessa miljöössä viihtyen. Nauti talvisesta Helsingin keskustasta ja yövy jouluna Kämpin ylellisyydessä.


UUSIVUOSI KÄMPISSÄ

Hotel Kämp toivottaa tervetulleeksi vuoden 2024 ikimuistoisesti. Nauti Helsingin upein uudenvuodenaaton neljän ruokalajin illallinen Brasseriessa, lasillinen samppanjaa Kämp Barissa tai Kämp Span holistisista hoidoista. Uuteen vuoteen heräät ylellisyydessä, Kämpin tilavan huoneen tai sviitin pehmeissä lakanoissa.

KÄMPIN JOULUSUKLAA

Tänä jouluna pääset hemmottelemaan itseäsi ja läheisiäsi Kämp Patisserien käsintehdyllä ylellisellä suklaalevyllä, jossa neilikan ja kanelin maut kuljettavat sinut lumoavalle joulumatkalle. Herkullisen maitosuklaan yhdistyessä suussasulaviin neilikan ja kanelin makuihin luoden täydellisen tasapainon herkulliselle nautinnolle.

Herkuttele itse tai jaa makuelämys ja anna lahjaksi rakkaallesi. Kämpin joulusuklaalevy ostettavissa Hotel Kämpistä.

JOULUINEN ILTAPÄIVÄTEE

Jouluinen iltapäivätee tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden juhlia loppuvuoden juhlakautta läheisten kanssa. Kämpin keittiömestareiden luomukset tarjoavat herkullisia makuelämyksiä, jotka taitavasti yhdistelevät moderneja makuja ja joulun perinteisten herkkujen parhaita puolia. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi joulun alla juhlallisella iltapäiväteellä.

LUMOAVA KÄMPIN GLÖGI

Tervetuloa joulun makujen lumoavaan maailmaan, jossa Kämpin glögi lämmittää sydäntäsi ja vie sinut matkalle kohti joulun taikaa. Hotelli Kämpissä olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle Helsingin ehkä parasta glögiä, joka on valmistettu salaisella reseptillä. Tänä vuonna jokaisesta 1.–24.12. välisenä aikana ostetusta glögistä lahjoitamme 1 € Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:lle.

Tämän vuoden ylellisimmät lahjat

VIIKONLOPPULAHJAKORTTI KAHDELLE

Ilahduta lähimmäistä Hotel Kämpin viikonloppulahjakortilla. Lahjakortti on yhden yön viikonloppumajoitukseen Hotel Kämpissä kahdelle valitsemassanne huoneluokassa sisältäen buffet-aamiaisen, pääsyn kuntosalille sekä ylelliselle saunaosastolle.

ILTAPÄIVÄTEE KAHDELLE BRASSERIE KÄMPISSÄ

Kämpin kuuluisa iltapäivätee on ihastuttava perinne täynnä hienoimpia Kämpin keittiön makuja ja arvokasta tunnelmaa. Kattaus kutsuu viettämään ikimuistoisia iltapäivähetkiä ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Kämpissä tarjolla on Classic Afternoon Tea, joka on saatavilla myös samppanjan kera.

HELSINKI HARMONY SPA-HOITO, 1H 50MIN

Hemmottele läheistäsi harmonisella kylpylähoidolla, joka sisältää vartalonharjauksen, kuorinnan, rauhoittavan hieronnan ja päänahan hieronnan täydellisen rentoutumisen saavuttamiseksi. Tämä luo täydellisen lahjan rentoutumiseen ja virkistymiseen.

ESPA ACTIVE NUTRIENTS GLOW FACIAL -KASVOHOITO

Tämä elävöittävä hoito on täydellinen lahja, se hyödyntää ESPA:n holistista hoitonäkökulmaa ja palauttaa ihosi säihkeen. Hoito ravitsee ihoa ja mieltä saaden kasvot hehkumaan elinvoimaisina, kun Gua Sha -hieronta stimuloi lymfa- ja verenkiertojärjestelmää sekä tehostaa ravintoaineiden imeytymistä.

LAHJAKSI AVOIN ELÄMYSLAHJAKORTTI HOTEL KÄMPIIN

Anna lahjaksi avoin lahjakortti Hotel Kämpiin ja anna lahjan saajan valita elämys, jonka hän toivoo. Avoin lahjakortti tarjoaa mahdollisuuden hemmotteluun, luksukseen arjen keskellä.


Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.