SYKSY KUTSUU KAUPUNKIIN

Lähestyvä syksy pukee Suomen ja Helsingin upeisiin väreihin. Päivien lyheneminen ja iltojen tummuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Helsinki tarjoaisi parastaan. Syksyinen Helsinki kutsuu viettämään unohtumattomia hetkiä. Hotel Kämp on tarjonnut vierailleen kodin Helsingin kauneimmille kokemuksille jo vuodesta 1887 lähtien.

Kämpissä voit yhtä aikaa tuntea hotellin ajattoman ylellisyyden rauhan ja tutustua Suomen vilkkaaseen pääkaupunkiin. Ravintola Brasserie Kämp kutsuu nauttimaan herkullisista mauista Esplanadin maisemia ja kaupunkia ihastellen - Brasseriessa voit kokea esimerkiksi Kämpin kuuluisan iltapäiväteen. Brasserie Kämpin vieressä sijaitsee kaupungin kosmopoliittien kohtaamispaikkana tunnettu ikoninen Kämpin Baari. Baarin ainutlaatuinen miljöö täydentyy laajalla valikoimalla hienoimpia juomia, mistä välittyy aito, kansainvälinen tunnelma.

Kaupunkikierroksen jälkeen voit hengähtää ja rentoutua kaupungin kattojen yllä Kämp Spassa. Kämp Span hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä ylellinen spaosasto saunoineen palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Kämp Spa on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tarjoaa rentoutumisen ja hoitojen lisäksi hyvin varustellun Wellness-kuntosalin hotelliasiakkaille ja Kämp Club -jäsenille.

Syksyn kohokohdan kruunaa yöpyminen Kämpissä. Pitkät yöt ja hitaat aamut ovat parhaimmillaan ylellisen huoneen tai sviitin rauhassa vietettyinä. Ehkäpä rentouttava kylpy tai lukuhetki hiljaisuudesta nauttien? Kämpin huoneet ja sviitit marmorikylpyhuoneineen antavat yksinkertaisille hetkille enemmän. Kokemuksen kruunaa ylellinen hotelliaamiainen.

Virkistynyt olo, rentoutunut keho ja onnellinen mieli: antaudu syksyisen Helsingin vieteltäväksi ja vietä unelmiesi loma Hotel Kämpissä. Lämpimästi tervetuloa.

Syysetu Hotel Kämpissä jopa -20 %

Koe syksyinen Helsinki kauneimmillaan ja viivy kaupungissa viihtyen: syysetu Hotel Kämpissä jopa -20 % päivän normaalista hinnasta.

  • etu -10 % yöpyessäsi 2 yötä
  • etu -20 % yöpyessäsi 3 yötä tai enemmän
  • Syksyinen elämys Kämpissä sisältää ylellisen yöpymisen, runsaan aamiaisen, spaosaston rauhan sekä paljon muuta
  • majoitusaika 30.11.2023 asti saatavuuden mukaan

Varaa 2 yötä ja säästä -10 %

Varaa 3 yötä tai enemmän ja säästä -20 %