TALVI KUTSUU KAUPUNKIIN


Helsinkiin saapunut talvi joka kutsuu Pohjolan pääkaupunkiin viettämään unohtumattomia hetkiä. Hotel Kämp on tarjonnut vierailleen kodin Helsingin kauneimmille kokemuksille jo vuodesta 1887 lähtien.

Koe talvinen Helsinki kauneimmillaan ja viivy hetki pidempään kaupungissa viihtyen: viipymäetu Hotel Kämpissä jopa -20 % päivän normaalista hinnasta. Etu sisältää ylellisen yöpymisen Kämpissä, runsaan aamiaisen sekä paljon muuta. Etu on voimassa 30.3.2023 asti.

Kämpissä voit yhtä aikaa tuntea hotellin ajattoman ylellisyyden rauhan ja tutustua Suomen vilkkaaseen pääkaupunkiin. Ravintola Brasserie Kämpin terassi kutsuu nauttimaan herkullisista mauista Esplanadin maisemia ja kaupunkia ihastellen - Brasseriessa voit kokea esimerkiksi Kämpin kuuluisan iltapäiväteen. Ravintolan vieressä sijaitsee kaupungin kosmopoliittien kohtaamispaikkana tunnettu ikoninen Kämpin Baari. Baarin ainutlaatuinen miljöö täydentyy laajalla valikoimalla hienoimpia juomia, mistä välittyy aito, kansainvälinen tunnelma.

Kaupunkikierroksen jälkeen voit hengähtää ja rentoutua kaupungin kattojen yllä Kämp Spassa. Kämp Span hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä ylellinen spaosasto saunoineen palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Kämp Spa on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tarjoaa rentoutumisen ja hoitojen lisäksi hyvin varustellun Wellness-kuntosalin hotelliasiakkaille ja Kämp Club -jäsenille. Huomaathan, että Kämp Span uudistus alkaa tammikuussa ja spa avautuu uudelleen 8.3.

Kevään kohokohdan kruunaa yöpyminen Kämpissä. Tunnelmalliset yöt ja hitaat aamut ovat parhaimmillaan ylellisen huoneen tai sviitin rauhassa vietettyinä. Ehkäpä rentouttava kylpy tai lukuhetki hiljaisuudesta nauttien? Kämpin huoneet ja sviitit marmorikylpyhuoneineen antavat yksinkertaisille hetkille enemmän. Kokemuksen kruunaa ylellinen hotelliaamiainen.

Virkistynyt olo, rentoutunut keho ja onnellinen mieli: antaudu talvisen Helsingin vieteltäväksi ja vietä unelmiesi loma Hotel Kämpissä. Lämpimästi tervetuloa.


Koe Helsinki kauneimmillaan ja viivy hetki pidempään kaupungissa viihtyen: etu Hotel Kämpissä jopa -20 % päivän normaalista hinnasta.

  • etu -10 % yöpyessäsi 2 yötä
  • etu -20 % yöpyessäsi 3 yötä tai enemmän
  • jokainen elämys Kämpissä sisältää ylellisen yöpymisen, runsaan aamiaisen, spaosaston rauhan sekä paljon muuta
  • majoitusaika 30.3.2023 asti saatavuuden mukaan