UUSIVUOSI HOTEL KÄMPISSÄ

Juhlit mennyttä ja uutta arvokkaasti, kun saavut Kämpiin uudenvuoden aikaan. Kämpin loisteessa voit nauttia upeista herkuista, rauhoittua oman sviitin tai huoneen ylellisyydessä, ja juhlistaa rakkaimpiesi kanssa uuden, toivon vuoden 2024 alkua. Lämpimästi tervetuloa.

JUHLI NELJÄN RUOKALAJIN ILLALLISELLA BRASSERIESSA


Voit toivottaa vuoden 2024 tervetulleeksi Kämpissä myös juhlallisen illallisen ja ylellisen yöpymisen merkeissä. Brasserie Kämp tarjoilee uudenvuoden aattona 31.12.2023 neljän ruokalajin illallismenun, joka koostuu merellisistä, klassisista ja raikkaista mauista – katso menu täältä.

Yöpyminen & uudenvuoden illallinen Brasserie Kämpissä alkaen 610 € / yö kahdelle, varausaika 30.12.2023 asti ja majoittuminen 31.12.2023–1.1.2024. Elämys sisältää:

  • yöpymisen Kämpin tilavassa ja ylellisessä huoneessa tai sviitissä
  • Brasserie Kämpin uudenvuoden juhlaillallisen (ruokajuomat eivät sisälly hintaan)
  • pääsyn Kämp Spahan saunomaan ja rentoutumaan, avoinna 31.12.–1.1. klo 9–18
  • runsaan buffetaamiaisen ravintola Brasseriessa

Varaa elämys varauskalenterista linkin takaa.

Viivy vielä hetki – jos yövyt uudenvuoden elämysten aikaan useamman yön 29.12.–30.12. tai 1.1.–3.1., saat ne erityisen edullisesti alkaen 300 € / yö kahdelle Deluxe-huoneessa. Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 72h ennen saapumista klo 18 mennessä. Myöhäisistä peruutuksista veloitamme koko majoituksen hinnan. Lasten menu tilattava erikseen.

JUHLI OMAN SVIITIN TAI HUONEEN RAUHASSA


Kämpissä viihdyt päiviä oman huoneen tai sviitin rauhassa - hengähdä ja nauti, kun vuoden 2024 ensimmäinen aamu sarastaa kauniina ja täynnä toivoa. Uudenvuoden ylellinen yöpyminen sisältää:

  • tilavan huoneen ja sviitin yksityisyyden, joissa viihtymisen takaa Chromecast-suoratoistolaite ja nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten
  • tilavan marmorikylpyhuoneen ylellisyyden - täydellinen kylpyhetkiin ja rentoutumiseen
  • sisäänpääsyn Kämp Span saunaosastolle, jossa sinua odottavat suomalaisen saunan löylyt ja höyrysaunan lämpö sekä moderni 24H-kuntosali
  • runsaan buffetaamiaisen Brasserie Kämpissä

Uudenvuoden yöpyminen nyt saatavilla, katso hinta varauskalenterista linkin takaa.

RENTOUDU JA UUDISTU KÄMP SPASSA


Kämp Spa palvelee uudenvuoden aikaan 31.12.–1.1. molempina päivinä klo 9–18. Majoittuessasi Kämpissä, on sinulla vapaa pääsy treenaamaan, saunomaan ja rentoutumaan – mikä sen parempaa, kuin jättää vanhan vuoden stressi ja pöly hempeisiin löylyihin.

Jos mielit erityistä hemmottelua tai säihkettä uuteen vuoteen hoidoillamme, muistathan varata ne etukäteen. Tutustu Kämp Span hoitoihin täältä.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.