TANSSI TÄHTIEN KANSSA KÄMPISSÄ

Hotel Kämp Tanssii Tähtien Kanssa läpi syksyn! 

Virittäydy syksyn upeimman yhteistyön äärelle sunnuntaina 29.8.2021 klo 19.30, sillä tämän kauden johdantojakso Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmaan on kuvattu Kämpin kristallikruunujen loisteessa. Tunnistatko jakson taustalta upean Peilisalin, kenties kuuluisan Kämpin punaisen portaikon? 

Hotel Kämpillä on ilo tarjota syksyn sunnuntai-iltoihin ainutlaatuinen elämys: yleisöliput Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksiin ja ylellinen yöpyminen Executive-huoneessa. Elämys sisältää lisäksi lasilliset samppanjaa ja herkullisen aamiaisen. 

Varaa live-elämys pian, sillä lippupaketteja on myynnissä vain hyvin rajoitettu määrä. Täydellinen yllätys rakkaalle tai lahja läheiselle. Lämpimästi tervetuloa tunnelmoimaan Hotel Kämpiin.

Heräsikö kysymys? Myyntipalvelumme auttaa mielellään: +358 (0) 9 5840 9520 tai sales@hotelkamp.com

LOPPUUNMYYTY! TANSSIEN KÄMPIIN LIVE-ELÄMYSPAKETTIPoikkeuksellisesta syksystä johtuen Tanssii Tähtien Kanssa -elämystä pääsee vain harva katsomaan paikan päälle yleisöön. Hotel Kämpillä on ilo tarjota erittäin rajattu määrä Tanssien Kämpiin live-elämyspaketteja sisältäen sunnuntain TTK-livelähetyksen yleisöliput ja ylellisen yöpymisen Kämpissä. Tanssien Kämpiin live-elämyspaketti sisältää:

  • majoittumisen kahdelle Kämpin tilavassa Executive-huoneessa livelähetyspäivänä sunnuntaista maanantaihin
  • pääsyn Kämp Spa -saunaosastolle ja modernille 24h kuntosalille
  • samppanjalasilliset kahdelle ja keittiömestarin tervehdyksen toimitettuna huoneeseen
  • studioyleisöliput Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykseen 2 kpl
  • runsaan buffetaamiaisen kahdelle Esplanadin maisemia ihaillen
  • myöhäinen uloskirjautuminen klo 14

LOPPUUNMYYTY! Live-elämyspaketin hinta 560 € kahdelle Executive-huoneessa, myynnissä erittäin rajoitettu määrä. Live-elämyspaketteja tarjolla syyssunnuntaille 5.9.-28.11.2021. Vain rajattu määrä paketteja per sunnuntai, yöpyminen sunnuntai-maanantai. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Otamme varailmoittautumisia vastaan jonoon, mikäli peruutuspaikkoja ilmenee.

Tiedustele saatavuutta ja varaa live-elämyspaketti myyntipalvelustamme: +358 (0) 9 5840 9520

Vinkki: paketti on myös täydellinen yllätys tai lahja tanssin ystävälle!

Elämyspaketti varattavissa 28.11.2021 asti, yöpyminen sunnuntaista maanantaihin. Hotellilla on oikeus rajoittaa paketin saatavuutta. Huomioithan, että elämyksen suosiosta johtuen suosittelemme tekemään varauksen vahvistetulle ajankohdalle - otamme yhdeltä varaajalta vastaan vain yhden ajankohdan varauksia tästä johtuen. Kiitos ymmärryksestänne ja lämpimästi tervetuloa.