AUTUMN MOMENTS

Tervetuloa Hotel Kämpiin nauttimaan syksystä; samalla kun vuodenaika vaihtuu ja arki astuu elämään, käsienpesun jälkeen on hyvä ottaa hetki itsellesi ja nauttia elämästä. Hengähdä ja vietä syksyinen hetki Kämpin kodissa rauhoittuen, vastaanota syksyn samettiset illat Kämp Barissa klassista cocktailia siemailemalla tai herkuttele parhailla kausimauilla Brasserie Kämpissä. Viimeistele kokonaisuus Kämp Span hemmotteluhoidoin, ja rakastu Hotel Kämpiin sekä Helsingin syksyyn yhä uudelleen.

Kämpissä sinua odottavat

  • tilavat ja yksityiset huoneet ja sviitit, joissa viihtymisen takaavat Chromecast-suoratoistolaitteet joka huoneessa, nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten ja marmorikylpyhuone rentouttaviin kylpyhetkiin
  • minibaarin runsas valikoima ostettavissa erikseen
  • 24H huonepalvelumenun annokset tilattavissa erikseen
  • pääsy Kämp Span saunaosastolle ja 24H kuntosalille

Nauti syksyn kunniaksi irtiotto Hotel Kämpissä: huoneet jopa -25 % ja sviitit jopa -30 %

Pidetään toisistamme huolta. Lämpimästi tervetuloa ottamaan syksy vastaan Hotel Kämpiin.

Syysetu varattavissa ja käytettävissä 31.10.2021 asti. Etuhinta lasketaan kunkin päivän joustavasta hinnasta sisältäen aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Etuhinta on käytettävissä ainoastaan vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.