KOTONA KÄMPISSÄ PÄÄSIÄISENÄ

Koti merkitsee paikkaa, missä sydämen on hyvä ja helppo olla. Kun kevät saapuu ja valo täyttää hiljaiset kadut, käsienpesun jälkeen on hyvä ottaa hetki itsellesi. Kämpin huoneet ja sviitit tarjoavat turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta - hengähdä ja vietä pääsiäisen aikaa Kämpin kodissa rauhoittuen.

Pääsiäisen aikana Kämpissä saat yksityisen yöpymisen tilavassa huoneessa, runsaan hotelliaamiaisen huoneeseen tarjoiltuna sekä 24H huonepalvelun pääsiäisen ihanilla mauilla höystettynä. Viihtymisestäsi oman huoneen rauhassa huolehtii Chromecast-suoratoistolaite ja nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten sekä rentouttava kylpyhetki marmorikylpyhuoneen kauneudessa. Minibaarin antimia voi nauttia puoleen hintaan ja myöhäinen uloskirjautuminen sisältyy hintaan. Lisäpalveluna voit tilata yksityisen kuljetuksen hotellille ja oman kotisi siivouksen hotelliyöpymisen aikana, tiedustele lisää: +358 (0) 9 576 111. 

Nyt Kämpin ystäville pääsiäisetuna Deluxe-huone aamiaisella 220 € ja lisähuone lapsille 110 €. Etu voimassa 14.4.2020 asti, majoittuminen 8.4.-15.4.2020.

Pidetään toisistamme huolta. Lämpimästi tervetuloa.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.