ITSENÄISYYSPÄIVÄ KÄMPISSÄ

Itsenäisen Suomen juhlaa vietetään Hotel Kämpissä jälleen 6.12.2022. Kämpin keittiömestarit ovat suunnitelleet itsenäisyyspäivän juhlamenun, jonka voit nauttia ravintola Brasserie Kämpissä. Lisäksi juhlaa luo koko Kämpin toisen kerroksen elegantit tilat valtaava juhlatunnelma, Kämpin Baarin hienostunut cocktail-valikoima, kellariviinilistan harvinaisuudet ja tietenkin ylellinen yöpyminen itsenäisen Suomen kulttuurin ja historian sydämessä, Hotel Kämpissä. 

Katso alta kaikki Kämpin itsenäisyyspäiväjuhlan vaihtoehdot ja valitse sinun tapasi juhlistaa itsenäistä Suomea. Lämpimästi tervetuloa. 

ITSENÄISYYDEN JUHLAA KÄMPISSÄ


Juhli itsenäistä Suomea rakkaiden kanssa Kämpissä: tule vieraaksemme vaikka jo edeltävänä viikonloppuna, itsenäisyyspäivän aattona tai itsenäisyyspäivän juhlaillaksi. Viihdy ja viivy luksushotellin rauhassa, nauti juhlaillallinen ravintola Brasserie Kämpissä ja rauhoitu Kämp Span saunaosastolla. Ota hetki irti arjesta. Ylellinen yöpyminen Kämpissä sisältää aina:

  • tilavan ja yksityisen huoneen ja sviitin, joissa viihtymisen takaa Chromecast-suoratoistolaite ja nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten
  • tilavan marmorikylpyhuoneen - täydellinen rentouttaviin kylpyhetkiin ja rentoutumiseen
  • sisäänpääsyn Kämp Span saunaosastolle, jossa nautit suomalaisen saunan löylyistä ja höyrysaunan lämmöstä sekä modernista 24H kuntosalista
  • runsaan buffetaamiaisen ravintolassa

Itsenäisyyden juhlaa Kämpissä yöpyen voit varata nyt alkaen 264 € / yö kahdelle Deluxe-huoneessa, muita huoneluokkia myös saatavilla. Pöytävaraus erikseen, kts. alta.

NOSTA MALJA ITSENÄISELLE SUOMELLE


Kämp on lukuisten juhlien legendaarinen näyttämö, jossa itsenäisyyspäivän iltaa vietetään myös tänä vuonna arvokkaassa ja lämpimässä tunnelmassa. Itsenäisyyspäivän iltana sekä juhlakerroksemme että Kämp Bar ovat avoinna juhlijoille yön pikkutunneille.

Toisen kerroksen elegantit juhlatilat Peilisali ja Upper Lounge tarjoilevat elävää ja DJ-musiikkia sekä lämpimän arvokasta juhlatunnelmaa klo 01.30 saakka. Helsingin illanviettopaikkojen klassikko Kämp Bar taas kutsuu viettämään unohtumatonta iltaa klo 02.00 saakka nauttien uniikkeja cocktaileja tai kellariviinilistan erikoisuuksia - niin tekivät taiteilijat Sibelius ja Gallen-Kallelakin aikanaan.

Eläköön Suomi – nosta malja itsenäisyydelle loistokkaasti Kämpissä!

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAMENU BRASSERIESSA


Lämpimästi tervetuloa nauttimaan itsenäisyyspäivän menu Brasserie Kämpiin tiistaina 6.12.2022. Tarjolla on Kämpin keittiömestareiden suunnittelema juhlamenu. Itsenäisyyspäivän menu on saatavilla ravintola Brasserie Kämpissä 6.12.2022, varmista upea juhlahetki tekemällä pöytävaraus etukäteen sähköpostitse osoitteeseen .

Menu loppuunvarattu 6.12.2022, tervetuloa nauttimaan Brasseriehin jälleen itsenäisyyspäivän jälkeen.Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.