ITSENÄISYYSPÄIVÄ KÄMPISSÄ

Itsenäisen Suomen juhlaa vietetään Hotel Kämpissä jälleen 6.12.2023. Kämpin keittiömestarit ovat suunnitelleet itsenäisyyspäivän juhlamenun, jonka voit nauttia ravintola Brasserie Kämpissä. Lisäksi juhlaa luo koko Kämpin toisen kerroksen elegantit tilat valtaava juhlatunnelma, Kämpin Baarin hienostunut cocktail-valikoima, kellariviinilistan harvinaisuudet ja tietenkin ylellinen yöpyminen itsenäisen Suomen kulttuurin ja historian sydämessä, Hotel Kämpissä.

Katso alta kaikki Kämpin itsenäisyyspäiväjuhlan vaihtoehdot ja valitse sinun tapasi juhlistaa itsenäistä Suomea.

Voit myös juhlia kanssamme itsenäisyyspäivää Ylen Linnan jatkot -lähetyksessä. Luvassa on viihdettä, iloisia hetkiä ja Suomen eturivin artisteja. Kalle Torniaisen juhlaorkesterin kanssa lavalle astelevat Erika Vikman, BEHM, Sexmane, Arppa, Samuli Edelmann ja Jenni Vartiainen. Linnan jatkot Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 22.15.

ITSENÄISYYDEN JUHLAA KÄMPISSÄ


Juhli itsenäistä Suomea rakkaiden kanssa Kämpissä: viihdy ja viivy luksushotellin rauhassa ja rauhoitu Kämp Span saunaosastolla. Ota hetki irti arjesta – yöpymällä Kämpissä itsenäisyyspäivänä olet myös tervetullut juhlimaan kanssamme Kämpin juhlakerroksen juhlaan. Ylellinen yöpyminen Kämpissä sisältää aina:

  • tilavan ja yksityisen huoneen ja sviitin, joissa viihtymisen takaa Chromecast-suoratoistolaite ja nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten
  • tilavan marmorikylpyhuoneen - täydellinen rentouttaviin kylpyhetkiin ja rentoutumiseen
  • sisäänpääsyn Kämp Span saunaosastolle, jossa nautit suomalaisen saunan löylyistä ja höyrysaunan lämmöstä sekä modernista 24H kuntosalista
  • runsaan buffetaamiaisen ravintolassa
  • lisäksi Executive-huoneeseen sisältyy pääsy Sviitti- ja Executive-vieraidemme omaan olohuoneeseen, Upper Loungeen

Itsenäisyyden juhlaa Kämpissä yöpyen voit varata nyt alkaen 430 € / yö kahdelle Executive-huoneessa, muita huoneluokkia myös saatavilla. Pöytävaraus erikseen, kts. alta.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAMENU BRASSERIESSA


Hotel Kämp on yli 130-vuotisen historiansa aikana todistanut montaa tärkeää historiallista tapahtumaa, niin koko Suomen kuin Helsingin kannalta. Hotellimme on toiminut tärkeänä kokoontumispaikkana niin taiteilijoille, kirjailijoille kuin poliitikoille. Näissä hotellin pöydissä ovat aikoinaan jakaneet ajatuksiaan niin Carl Gustaf Emil Mannerheim, Jean Sibelius ja Akseli Gallen-Kallela.

Brasserie Kämpin Itsenäisyyspäivän menu on tarjolla keskiviikkona 6.12.2023 hintaan 72 euroa per henkilö.

4–12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan ruokailevan aikuisen seurassa, alle 4-vuotiaat lapset syövät veloituksetta ruokailevan aikuisen seurassa.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan itsenäisyyspäivän tunnelmasta Hotel Kämpin historiallisessa miljöössä.

Varaa pöytä ja varmista elämys Brasserie Kämpin verkkosivuilta täältä

tai

09-5840 9530 (0,84 €/min + pvm/mpm) | events@hotelkamp.fi


*

Itsenäisyyspäivän menu

Alkupala

Sokerisuolattua lohta, ginigeeliä, mallascrumblea, kylmäsavustettua lohen mätiä ja marinoitua kurkkua – M, G

tai

Sieniconsommé, tattiravioli ja tryffeliä – L

Pääruoka

Paistettua kuhaa, haudutettua fenkolia, ruusukaalia ja hummerikastiketta – L, G

tai

Ankanrintaa, palsternakkapyreetä, porkkanaa ja timjamikastiketta – L, G

tai

Paahdettua maa-artisokkaa, salviaa, fenkolia ja paistettuja sieniä – V, G

Jälkiruoka

Piimämoussea, mustikkahilloketta, mesiangervoa ja ruista – L, (G)NOSTA MALJA ITSENÄISELLE SUOMELLE


Kämp on lukuisten juhlien legendaarinen näyttämö, jossa itsenäisyyspäivän iltaa vietetään myös tänä vuonna arvokkaassa ja lämpimässä tunnelmassa. Itsenäisyyspäivän iltana Kämp Bar on avoinna juhlijoille yön pikkutunneille. Tervetuloa nauttimaan uniikkeja cocktaileja tai kellariviinilistan erikoisuuksia - niin tekivät taiteilijat Sibelius ja Gallen-Kallelakin aikanaan.

Eläköön Suomi – nosta malja itsenäisyydelle loistokkaasti Kämpissä!

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla uutiskirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Liittymällä Kämpin sisäpiiriin, annat markkinointiluvan Hotel Kämpille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.