ISÄNPÄIVÄ KÄMPISSÄ

Hotel Kämp juhlii isänpäivää tarjoten hienoimmat isänpäivän elämykset Helsingin sydämessä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan, niin isät kuin muut hemmottelua kaipaavat - yövy ylellisesti,  kohota Kämpin Baarissa malja isyydelle tai anna elämäsi miehelle lahjaksi hetki hemmottelua miehille suunnatuilla hoidoilla Kämp Spassa.

Katso alta isänpäivän hienoimmat hetket Hotel Kämpissä. Lämpimästi tervetuloa.

YÖVY ISÄNPÄIVÄVIIKONLOPPUNA KÄMPISSÄ


Hotel Kämpin ylellisyydessä yöpyessäsi nautit aina:

  • tilavan ja yksityisen huoneen ja sviitin rauhasta, joissa viihtymisen takaa Chromecast-suoratoistolaite ja nojatuolinurkkaus rauhallisia lukuhetkiä varten
  • marmorikylpyhuoneesta - täydellinen rentouttaviin kylpyhetkiin 
  • Kämp Span rauhaisasta spaosastosta, jossa nautit suomalaisen saunan löylyistä ja höyrysaunan lämmöstä
  • modernista 24H kuntosalista span yhteydessä
  • syyssesongin 24H huonepalvelumenun annoksista, tilattavissa erikseen lisähintaan
  • huonepalveluaamiaisesta suoraan sänkyyn katettuna, tilattavissa erikseen lisähintaan

Juhlan kunniaksi saat lisäksi 6.-8.11.2020 viikonloppuna yöpymisen yhteydessä lasilliset samppanjaa Kämpin Baarissa sekä sunnuntaina 8.11.2020 myöhäisen uloskirjautumisen klo 14. Voit varata minkä tahansa elämyksen tai hinnan isänpäiväviikonlopulle ja saat edun käyttöösi*. 

Siis tervetuloa viihtymään isänpäiväviikonloppuna Hotel Kämpiin. Tällä hetkellä voit varata isänpäiväviikonloppuna yöpymisen Kämpin Deluxe-huoneessa kahdelle buffetaamiaisella alkaen 270 €. Varmista elämys ja varaa nyt.

*koskee vain uusia varauksia, ei koske Kuninkaallisten passi -varauksia.

KÄMP TUO ISÄNPÄIVÄN AAMIAISEN JA JUHLAN KOTIISI


Aamiainen isälle suoraan sänkyyn, Kämpin keittiömestareiden kakkukahvit kotona tai Kämp Burger -annokset kotiintoimituksella? Yllätä elämäsi mies isänpäivänä ylellisellä hotelliaamiaisella, Kämpin sesonkikakulla tai tilaamalla Kämpin huonepalvelumenun annokset suoraan isän luo kotiin. Tilauksen voit joko noutaa takeawayna hotellilta tai tilata kotiinkuljetuksella vuorokauden ympäri.

MIESTEN HEMMOTTELUHOIDOT KÄMP SPASSA


Yllätä isä, pappa, appiukko tai muu tärkeä miehesi lahjalla, jonka hän voi elämyksenä nauttia myöhemmin. Kämp Spa tarjoaa miehille räätälöidyt hoidot nyt kätevästi lahjakortteina. Valitse suosikkisi ja anna miehelle hetki hemmottelua.

KÄMP CLUB WELLNESS - ISÄN KOKONAISVALTAISELLE HYVINVOINNILLE


Lahjakorttien lisäksi voit yllättää isän Kämp Club Wellness -jäsenyydellä, joka on uudenlainen tapa mahduttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen kalenteriin. Liittymällä Kämp Club -yksityisen kuntoklubin jäseneksi hän treenaa kovaa Kämp Span kuntosalilla ja rentoutuu täydellisesti Kämp Span saunaosastolla – kaikki tämä aivan kaupungin keskustassa ja hektisen arjen yläpuolella.

Tule vieraaksemme, se olisi etuoikeutemme​

Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin. Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Strawberryltä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä.