Syksyinen Helsinki

Lähestyvä syksy pukee Suomen ja Helsingin upeisiin väreihin. Päivien lyheneminen ja iltojen tummuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Helsinki tarjoaisi parastaan. Katso Hotel Kämpin suositukset syksyn vastaanottamiseen ja Helsingin parhaisiin elämyksiin.

Elämyksiä ruskaretkeltä

Ruskan värittämiä maalauksellisia maisemia on nautinnollista tutkia vaikkapa höyryävä kahvikuppi kädessä viipyillen. Aivan Helsingin keskustassa sijaitseva Töölönlahti tarjoaa upeat puitteet syksyiseen päiväretkeen. Aloita taival esimerkiksi talvipuutarhan kasviloistoon tutustumalla ja jatka ihailemaan alueen historiallisia huviloita.

Nauti taiteesta ja kulttuurista

Helsinki Design Week valloittaa kaupungin jälleen 8.–17.9.2023 Pohjoismaiden suurimman muotoilu- ja designfestivaalin monipuoliset näyttelyt ja tapahtumat esittelevät nousevia suomalaisia kykyjä. Myös seuraava valloittava elämys odottaa jo aivan nurkan takana: Linnanmäen rakastettu valokarnevaali ilotulituksineen ja lukuisine valoteoksineen lumoaa kävijänsä vain kuukautta myöhemmin, 12.–22.10.2023. Hotel Kämpin osaava Concierge-tiimi auttaa mielellään retkien suunnittelussa.

Herkuttele kauden mauilla

Syksy merkitsee myös sienestyskauden alkamista. Jokamiehen oikeuksien myötä kantarellit, herkkutatit ja muut upeat herkut ovat jokaisen ulottuvilla. Kauden herkkuja voi herkutella myös Brasserie Kämpissä: tervetuloa nauttimaan syksyn hienoimmista antimista, tarkoin rakennetuista menuista ja huippuluokan palvelusta.

Kun kuulas syyspäivä kääntyy iltaan, Hotel Kämp tarjoaa seesteisen keitaan palautumiseen ja omasta ajasta nauttimiseen.Hyödynnä syksyn eksklusiiviset hinnat.

fall-col-2023.jpg?mtime=20230823092730#asset:7113