varaa suoraan
meiltä

Matkustan joustavilla päivillä
Tarvitsetko apua? Varaa soittamalla tai sähköpostilla

Puhelin: +3589576111
Sähköposti: hotelkamp@hotelkamp.com

Hotel Kämpin ravintolat

Hotel Kämpin upea ravintolakokonaisuus tarjoaa monipuolisia kulinaristisia elämyksiä aamusta iltaan. Brasserie Kämp on mannermaisen tyylikäs ravintola, jonka listalta löytyy niin klassikkoja kuin modernimman keittiön taidonnäytteitä. Ravintola Yume vie puolestaan toiselle puolelle maapalloa ja edustaa modernia aasialaista keittiötä.  

Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva Upper Lounge - historialliselta nimeltään Ylä-Kämp - on mitä parhain paikka hieman yksityisempään rentoutumiseen. 

"Tavoitteeni Kämpissä on luoda kokemuksia jonka asiakas määrittää, ei yritys."

Juuse Mikkonen | Keittiöpäällikkö

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp on elegantti ravintola, jossa yhdistyvät upea historiallinen miljöö, korkeatasoinen keittiö ja loistava palvelu. Brasserie Kämpin listalta löytyy niin kansainvälisiä klassikkoja, kausiherkkuja kuin talon erikoisuuksia. 

Aamiainen tarjoillaan Brasseriessa ja mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa päivä kuin nauttia aamukahvia ravintolan lasiterassilla heräävää kaupunkia katsellen.  

Sunnuntaisin Brasserie Kämpissä tarjoillaan brunssia ja päivittäin ennakkovarauksesta englantilainen iltapäivätee. 
Yume

Yume

Moderni aasialainen ravintola Yume takaa aistillisen harmonian - jokainen yksityiskohta on harkiten lisätty ja annoksen elementit ovat täydellisessä tasapainossa. Yume seuraa vuodenaikojen vaihtelua ja tarjoaa aina uniikkeja ja vaihtuvia kulinaristisia kokemuksia.


Kämp Bar

Kämp Bar

Tunnelmallinen baari Brasserie Kämpin yhteydessä on klassinen cocktailbaari parhaimmillaan. Kämpin baari on läpi hotellin historian toiminut helsinkiläisten kohtaamispaikkana. 

Kokeneet baarimestarimme tarjoilevat ammattitaidolla sekä klassiset drinkit että uusimmat globaalit trendit.


Upper lounge

Upper lounge

Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva Upper Lounge on mukavan rento olohuonemainen lounge, jossa voi rentoutua kirjan tai lehtien parissa, nauttia virvokkeista ja katsella elämänmenoa Esplanadin puistossa tai vaikkapa hoitaa työasioita. 


Private Dining

Private Dining

Haluatko järjestää yksityisemmän tilaisuuden? Hotel Kämpin Private dining-konsepti tarjoaa tähän kaupungin upeimmat tilat ja monipuolisimmat tarjoiluvaihtoehdot. 

Aamiainen, lounas, illallinen - Hotel Kämpin private dining-konseptilla se tarjoillaan juuri silloin kun sinulle sopii!